Fox Tv'nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam düşen reytinglerini yükseltmeye çalışırken daha da beter hale mi getirdi?

Burcu Özberk, İlhan Şen, Melisa Döngel ve Burak Yörük'ün başrolünde yer aldığı Aşk Mantık İntikam dizisinde düşen reytingler bu hafta toplanmaya çalışılacak. Ancak dırum dahada kötü hale mi getirilecek?

Romantik komedi dizileri ülkemizde şu sıralar pek tercih edilmiyor. Hatta komedi dizileri, iç açıcı eğlenceli mahalle dizileri bile artık topluma oldukça uzak. Ancak bu sene Aşk Mantık İntikam dizisi yaz sezonu reytinglerde yüzleri gülen tek romantik komedi dizi olmayı başarmıştı. Ancak dizi geçtiğimiz hafta sert bir düşüş yaşadı.

Güney Kore'den uyarlanan Aşk Mantık İntikam dizisi ilk bölümlerde oldukça neşeli bir imaj çizmiz karakterler de olukça sempatik bir şekilde işlenmişti. Ancak tabi dizi tutunca uzatılmak için orjinal senaryodan drama çevrilmek durumunda kalmıştı. Ancak bu dramın senaryoda işleniş şekli oldukça acemiydi.

Aşk Mantık İntikam dizisinin geçtiğimiz hafta ekranlara gelen son 2 bölümünde arka arkaya aynı sahnelerin birebir işlenmesi izleyiciyi uzaklaştırdı. Ozan'ın antipatikleştirilmesi, Çınar ve Çağla'ya bariz bir şekilde haksızlık yapılarak keskin bir şekilde birden seyirciye kötü lanse ettirilmesi, Esra'nın dahi Çınar'ı kullanması karakter sorunlarını yarattı. Ancak en önemli sorunlardan biri de  arka arkaya aynı bölümlerin verilmesiydi. 

Aşk Mantık İntikam dizisindeki yanlış anlaşılma sahneleri o kadar amatörce işlendi ki dizinin izleyicileri yeter artık dedirtti. Arka arkaya iki bölümde Ozan, Esra'yla Ozan'ı gördü ve yanlış anladı, Esra da Çağla'nın tehditlerine bölüm başında boyun eğip bölüm sonuda birden gaza gelip Ozan'la konuşmaya gitti bu seferde Çağla ile Ozan'ı gördü. Hiçbir mantık, yenilik ve heyecan olmayan oldukça amatör ve sıkıcı şekilde birebir arka arkaya yapılan bölüm seyirciyi uzaklaştırdı.

Dizinin uzatılması için tabi ki klasik olarak Türk izleyicisinin her ne kadar tepki gösterde hoşuna gidecek ayrılma sahnleri yapılması gerekli olsa da senaristler bunu oldukça amtör bir şekilde işleyince seyirci diziden uzaklaştı.

İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix

Yeni bölümlerde ise yorumlar ve düşen reytingler sonrası senaristler bu sefer Ozan ve Esra'yı bir araya getirme kararı almışa benziyor. Tabi bu durumda Çınar ve Çağla'ya yapılan haksızlık göze çarpıyor. 

Fan yorumlarının da çok fazla dikkate alındığında Fox tv'de yayınlanan Kızım dizisinde yapılan gibi dizinin verdiği mesajın dışına çıkarak diziyi ucuzlaşturma ve finale götürme durumuda mevcut.

Bakalım Aşk Mantık İntikam dizisinde şans dönecek reytingler yükselecek mi? Nede olsa ülkemizde kaliteli işlerin final yaptığına çok kez şahit olduk..