Fox Tv'de Aşk Mantık İntikam dizisinde büyük iddialar! Meğer dizide ne krizler yaşanıyormuş! Aşk Mantık İntikam dizisinde senaryonun kötüleşmesinin ardında bomba suçlamalar çıktı! Birgül Ulusoy yapımcı Yağmur Ünal'a şok iddialarda bulundu!

Fox Tv'nin geçtiğimiz yaz bomba gibi reytinglerle başlayan Aşk Mantık İntikam dizisi düşen reytinglerin arkasında meğer neler varmış neler!

Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu! Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu!

Güney Kore'den uyarlanan Aşk Mantık İntikam dizisi orjinal senaryodan sapmış ve senaryo gerçek anlamda berbat bir şekilde vasatlaşmıştı. Dizide karakterlerin kişilikleri değiştirilmiş, senaryoda her hafta aynı şekilde basitleştirilmişti. Dizi şu an sadece EsZan'ı yapın diyen daha da kötü fandomlar sayesinde etkileşim alıyor. Dizinin normal izleyicisi de kaçmıştı.

birgul-ulusoy-kimdir-image-de00da83-51d1-48ae-82f5-44806449f87d

Aşk Mantık İntikam dizisiyle ilgili dizinin Reyhan'ı Birgül Ulusoy çarpıcı iddialar ortaya attı. Diziden ayrılması ile ilgili olarak da daha önce bir takipçisine sert bir yanıt vererek gönderme yapan Ulusoy bir takipçinin "E o zaman neden neyi kabul ettin ablam tam olarak? Farklı mıydı sana gösterilen senaryo" sorusuna "Bir projeye başlanırken iyi dilekler ve iyi niyetlerle başlanır. Size karakter ile ilgili açılımlar yapılır. Sonra ne olur bilinmez. Bu konuşulanlar unutulur ve iş başka yöne dümen kırar. Bizler salak insanlar değiliz öyle langur lungur bir projeye evet diyecek" dihye yanıt vermişti. Bir başka kullanıcının ise ifadelerini "Bu kadın dizide niye vardı zaten anlamadım" yorumuna "vallahi benim de bir fikrim yok" diye yanıt vermiş ve öfkesini kusmuştu.

"YAPIMCIYI BOĞAZA YEMEK GÖTÜRMEZSENİZ ROLÜNÜZ AZALIYOR"

35897890-68207632

Aşk Mantık İntikam dizisinde Reyhan karkaterini canlandıran Birgül Ulusoy çarpıcı bir iddia ortaya attı. Birgül Ulusoy "Yapımcıyı boğaza yemeğe götürseydim benimde rolün derinleşirdi" diyerek dizinin yapımcısı Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal'ı torpil iddiasıyla suçladı.

Dizinin fandomları her ne kadar dizinin kötü karakteri haline getirilen Melisa Döngel'i suçlayıp" EsZan isitiyoruz. Burcu Özberk fragmanda bile yok artık başrol o değil mi" diye yorum yapsa da dizide şu an Ozan Esra sahneleri olsa da seyirci dahada kaybeder çünkü senaryo ve karkaterler o kadar vasatlaştı ki Ozan ve Esra karakterinden soğuyan insanlar diziyi terk etti. Dizinin senaristleri dizi tarihin gördüğü en vasat senaristler olduğu aşikar.

Konuya dönecek olursak Yağmur Ünal bu iddialara ne diyecek. Birgül Ulusoy'un bu iddiaları sonrası fandomlar Melisa Döngel'i de iyice hedef belleyecektir.