Aşk Mantık İntikam dizisine Adını Feriha Koydum dizisinden transfer! Koray diziye Mert olarak geldi ortalık karıştı. Yusuf Akgün kimdir? Yusuf Akgün kaç yaşında? Yusuf Akgün nereli?

Fox Tv'nin yaz dizilerinden yana yüzü gülmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Sen Çal Kapımı dizisiyle büyük sükse eden kanal bu senede Aşk Mantık İntikam dizisiyle reytinglerde şansı yaver gitti.

Aşk Mantık İntkam dizisiye yeni sezon onayı alınca taze kan getirildi! Kış sezonu için onayı alan tek romantik komedi yaz dizisi olmayı başaran Aşk Mantık İntikam dizisine yeni karakterler katılarak hikaye genişletilmeye başlandı. Önce Çağla ve Çınar'ın annesi şimdi de Çağla'nın eski sevgilisi! 

Aşk Mantık İntikam Mert gerçek adı ne? Yusuf Akgün kimdir? Yusuf Akgün hangi dizilerde oynadı?

Başrollerinde Burcu Özberk, Melisa Döngel, İlhan Şen ve Burak Yörük'ün yer aldığı Güney Kore uyarlaması dizilerinden biri olan Aşk Mantık İntikam dizisi aldığı reytinglerde kanalın yüzünü güldürdü. Aşk Mantık İntikam dizisi bu yazın tek izlenen romantik komedi dizisi olmayı başardı.

Aşk Mantık İntikam dizisi orjinal hikayeden uzaklaşarak klasik drama bağlayınca Türk halkı tarafından onayı aldı.  

Cuma akşamlarında zirveyi kimseye kaptırmamayan 16 sezondur zirvede yer alan Arka Sokakları dahi reytinglerde yerinden edebilen Aşk Mantık İntikam dizisi Adını Feriha Koydum dizisinin yıldız oyuncusu transfer etti. 

Adını Feriha Koydum dizisinin Koray'ı, Beni Böyle Sev'in Furkan'ı Yusuf Akgün Aşk Mantık İntikam dizisine Çağla'nın eski sevgilisi Mert karkateri ile dahil oldu.

Peki Aşk Mantık İntikam Mert kimdir? Aşk Mantık İntikam Çağla'nın eski sevgilis Mert'in gerçek adı ne? Yusuf Akgün kimdir? Yusuf Akgün nereli? Yusuf Akgün kaç yaşında? Yusuf Akgün hangi dizilerde oynadı? Yusuf Akgün'ün sevgilisi kim? 

Yusuf Akgün Kimdir?

11 Eylül 1984 İstanbul doğumlu olan Yusuf Akgün, orta okulu ve liseyi Bilge Kağan Lisesi'nde okudu. Lisede Shakespeare'in Bir Yaz Gecesi Rüyasi'nda Lysander rolüyle sahneye çıktı ancak nedeni biliinmeyen bir sebeple provaları bitiremeden tiyatrodan kovuldu.

2003 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümüne girdi ve bir sene sonra Ortaoyuncular'da Ferhan Şensoy'un asistanı olarak çalıştı. 

İlk filmi Balans ve Manevra olan Yusuf Akgün 2007 yılında dönemin popüler müzik grubu Hepsi'nin yer aldığı "Hepsi 1" dizisinde Korkut karakterini canlandırdı ve bu rolle dikkatleri üzerine çekti. Daha sonra Beni Böyle Sev dizisinde Furkan karakterinde Burcu Biricik ile partner oldu.

FOX TV gözünün yaşına bakmadı! Reytingleri düşen dizi final yapıyor… FOX TV gözünün yaşına bakmadı! Reytingleri düşen dizi final yapıyor…

Asıl çıkışını ve geniş kitlelerce tanınması ise 2011 yılında Adını Feriha Koydum dizisinde canlandırdığı Koray karakteriyle oldu.  

YUSUF AKGÜN YER ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

Paradox

Adını Feriha Koydum

Emir'in Yolu

Beni Böyle Sev

Saklı Hayatlar Hepsi Bir

Derdest

Balans ve Manevra

Su ve Ateş

Hayat Mucizelere Gebe

Cennet'in Gözyaşları

Acı Tatlı Ekşi

Aşk Mantık İntikam