TV8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda dizisi reytinglerde geriledi. AB'de bugüne kadar birinci sıradaki yerini koruyan Kırmızı Oda dizisi dün akşam birinciliği de ikinciliğin de kaybetti!

Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de geçtiğimiz sezon büyük ses getiren reyting rekorları kıran dizi Kırmızı Oda dün akşam yayınlanan son bölümü ile reytinglerde kayıp yaşadı.

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

Binnhyr Kaya'nın başrolünde yer aldığı Kırmızı Oda dizisi dün akşam 3 Aralık 2021 reytinglerde düşüş yaşayarak şaşırttı.

Cuma akşamları ekrana gelen Kırmızı Oda bugüne kadar özellikle AB grubunda birinciliği hiçbir zaman bırakmamıştı. Ancak dün akşam yayınlanan son bölümde Kırmızı Oda dizisi hem zirveyi hem de zirvenin ortaklığını kaybetti. FOX TV'de yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisi orjinalinden ayrıldıpında beri gittikçe kötü senaryosu ile tepki çekiyordu. Fandomları dıiında seyirci kaybı yaşayan Aşk Mantık İntikam dizisi dün akşam yayınlanan bölümde senaryo iyice kötüleşmişti. Bir haftadır sosyal medyada yer alan tepkilere imza atan fandomlar yinede diziyi izlemekten vazgeömedi.

Ancak beklenmedik bir şey oldu ve Cuma akşamlarının fenomen dizisi Kırmızı Oda dizisi ise reytinglerini Show TV'nin yeni başlayan dizisi Azize kaptırdı.

Show TV'de yeni başlayan başrolünde Murat Yıldırım, Simay Barlas ve Dmalsa Sönmez'in yer aldığı Aziz dizisi başarılı gidişatını sürdürüyor. Azizi dizis sün akşam yayınlana bölümde TOTAL'de reyting kaybı yaşasa da AB'de birnci sıraya yerleşerek Kırmızı Oda'yı yerinden etti. Kırmızı Oda reytinglerde üçüncü sırada kendisine yer bulabildi.

Oysaki Kırmızı Oda'da dün akşam bölümlerinde uzun süredir ekranlarda hyer alan Meltem Cumbul ve sevilen isim Gökhan Özoğuz yer almıştı. Ancak dizi artık miladını doldurmuş görünüyor ve seyircisini yeni heyecanlara kaptırmış görünüyor.