Türkiye’nin dijital platformu Exxen’de yayınlanmaya başlayacak Aşk Kumardır dizisi oyuncu kadrosu ve konusu merak ediliyor. Dizinin fragmanı heyecan uyandırdı. Sabırsızlıkla beklenen Aşk Kumardır dizisinin senaryosunu Murat Dişli ve Zeki Enes Akkan kaleme alıyor.

Alican Yücesoy Yargı dizisinde Alican Yücesoy Yargı dizisinde

14 Şubat 2022 tarihinde Türkiye’ nin dijital platformu Exxen’ de yayınlanmaya başlayacak olan Aşk Kumardır dizisi geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragman ile ilgi çekmişti. Yönetmen koltuğunda İ. Nezih Helvacıoğlu’ nun oturduğu Aşk Kumardır dizisi hem konusu açısından hem de oyuncu kadrosu bakımından oldukça beğenildi. Dizinin oyuncu kadrosu ve konusu haberin detaylarında yer alıyor.

1 1280 720

Aşk Kumardır Dizisi Oyuncuları Kimdir?

Hap Film’ in yapımcılığını üstlendiği Aşk Kumardır dizisi Exxen’ de yayınlanacak. Merakla beklenen dizi yayınlanan fragmanın ardından hem konusu ile hem de hikayesi ile beğenilmişti. Dizinin senaristleri daha önce “Bir Kadın Bir Erkek” dizisini de kaleme almıştı. Murat Dişli ve Zeki Enes Akkan’ ın yazdığı dizi merakla bekleniyor.

Komedi türündeki Aşk Kumardır dizisi oyuncu kadrosu ile de dikkat çekti. Dizinin oyuncu kadrosunda Ecem Erkek, Barış Yıldız, Seda Türkmen, Efe Tunçer, Emre Taştekin ve Elit Andaç Çam gibi birbirinden yetenekli oyuncular yer alıyor. Show TV ekranlarında izletici ile buluşan ayrıca en çok sevilen izlenen Güldür Güldür programının sevilen başarılı oyuncularından Ecem Erkek ’in dizide ki performansı da merak ediliyor.

2 1280 720-1

Aşk Kumardır Dizisi Konusu Ne?

Başrollerinde ünlü oyuncu Ecem Erkek’ in yer aldığı Aşk Kumardır dizisi Türkiye’ nin dijital platformu olan Exxen de izleyici ile buluşuyor. Yapımcılığını Hap Film’ in üstlendiği, yönetmen koltuğunda İ. Nezih Helvacıoğlu’ nun oturduğu ve senaryosunu Murat Dişli ve Zeki Enes Akkan’ ın kaleme aldığı dizinin konusu yayınlanan fragman ile oldukça beğenilmişti.

Exxen’ de yayınlanacak Aşk Kumardır dizisi hikayesi büyük ilgi çekiyor. Dizinin her bölümü yaklaşık 20 skeçten oluşuyor. Dizide kadın-erkek ilişkileri, arkadaşlıklar, insanı zaaflar ve absürt durumlar çeşitli bir komedi anlayışı ile ele alınıyor. Yayınlanan fragman ile izleyiciler dizinin yayınlanacağı günü sabırsızlıkla bekliyordu. Dizi hem oyuncu kadrosu ile hem de hikayesi ile beğenildi.

Başarılı oyuncu Ecem Erkek ile yetenekli oyuncu Seda Türkmen’ in başrollerini paylaştığı Aşk Kumardır dizisi hikayesi ile gündeme düştü. Dizinin sevgililer günü yani 14 Şubat’ta yayınlanması da ilgi çekiyor. Aşk Kumardır dizisi Exxen’ in en çok sevilen ve izlenen dizileri arasında yer alacağa benziyor. Exxen de yayınlanacak olan dizinin oyuncu kadrosu da oldukça sevilen isimlerden oluşuyor.