2008 senesinde yayınlandığında Türkiye’yi sallayan fenomen dizi Aşk-ı Memnu’nun başrol oyuncularından Beşir karakterini canlandıran Baran Akbulut haber var.

Ortalama üç senenin ardından sonrasında ekrana geri dönüyor. Akbulut, bomba etkisi yaratacak bir dizide yer almaya hazırlanıyor.37 yaşındaki oyuncu Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olduktan sonrasında ilk dizi deneyimini Aşk-ı Memnu gibi, yıllarca hakkında konuşulan herkesin dilinde olan bir dizi ile yaşamıştı. Akbulut Aşk-ı Memnu dizisinde hizmet etmiş olduğu yalıdaki ailenin biricik kızı Nihal’e umutsuzcasına aşık olan, bu uğurda son nefesini veren Beşir’i canlandırmıştı. Beşir karakteri ile akıllara kazınan Baran Akbulut tekrardan ekranlara geri dönüyor.

Bu rolüyle izleyenlerin hafızasında yer etmeyi başaran Baran Akbulut peşinden Behzat Ç., Son, Yedi Güzel Adam, Yunus Emre Aşkın Yolculuğu, Aşk ve Mavi dizilerinde rol aldı. Yetenekli oyuncu son olarak 2019 senesinde rol almış olduğu Kuzgun dizisinden sonrasında dizilerde görünmedi.

Baran Akbulut ortalama üç yıldır ara  dizi seti hayatına oldukça iddialı bir proje ile  geri dönmeye hazırlanıyor.  Akbulut’un ekranlara tekrardan dönmesi hayranlarını çok mutlu etti. Gelen son dakika haberine göre genç oyuncu Baran Akbulut, gelecek günlerde Show TV’de yayınlanacak Aziz dizisinin oyuncu ekibine dahil oldu.

Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde! Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde!

Murat Yıldırım ve Damla Sönmez’in başrollerinde yer aldığı projenin, yayın hayatına iddialı bir giriş yapması bekleniliyor. Antakya’da yapılacak çekimler 6 Eylül’de başlayacak.

İzleyiciler diziyi izlerken 1930’lu yıllara kadar götürülecek.  Aziz dizisi, bir Fransız askerin ölümünden görevli olan Aziz Payidar’ın aşkını bırakması ve seneler sonrasında geri döndüğünde bambaşka bir ortam bulmasını anlatıyor.

Aziz dizisinin oyuncu kadrosunda ek olarak Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Meral Çetinkaya, Güven Murat Akpınar, Ayten Soykök, Eren Hacısalihoğlu ve Yılmaz Bayraktar gibi başarılı oyuncular yer alıyor.