2007 yapımı Asi dizisi ekranlara geri döndü. İzlendiği dönemde reyting rekorları kıran Asi dizisinin konusu, oyuncu kadrosu, nerede ve ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu.

Güçlü oyuncu kadrosu ile izlendiği dönem reyting rekorları kıran Asi dizisi ekranlara geri döndü. İzlendiği zaman TV dünyasında büyük etki yaratan Asi dizisinin hayranları bu habere çok sevindi. Dizinin konusu, oyuncu kadrosu, hangi kanalda ve ne zaman yayınlanacağı haberin detaylarında yer alıyor.

kako-3BsM10xIhvBlxqpT

Asi Dizisi Konusu Ne?

Yayın hayatına 2007 senesinde başlayan ve yayınlandığı dönem izleyiciden tam not alan diziler arasında yer alan Asi dizisinin konusu oldukça beğenildi. Asi dizisinin tekrar ekranlara dönmüş olması da izleyicileri heyecanlandırdı. İzlendiği dönem reyting rekorları kıran Asi dizisi izleyiciler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.

Monte Carlo Televizyon Festivali Ödüllerinde dünyanın en çok izlenen dizisi unvanını alan Asi dizisinin konusu izlendiği dönem oldukça dikkat çekmişti. Asi dizisinin konusu aslında hayatın tam akışında yer alan ve hepimizi ilgilendiren “aşk ve gurur” odaklı olarak ele alınmıştır. İnsan kime aşık olacağını bilemez, bu tıpkı anne babasını ya da hangi topraklarda doğacağını seçemeyeceği gibi bir şeydir.

Demir İstanbul’ da hayatını sürdüren tanınmış genç bir işinsanı, Asi ise Antakya’nın köklü ailelerinden biri olan Kozcuoğulları’ nın kızıdır. Dizinin hikayesine göre Demir bir gün Antakya’ya gelir ve tesadüfen Asi ile tanışır. Demir, Asi’ yi ilk başta tarlada çalışan bir köylü kızı zanneder. Demir, tuhaf bir şekilde güzel ve akıllı olan Asi’ den etkilenir. Kim bilir belki de Asi, Demir’e çocukken bu topraklarda kaybettiği toprak işçisi olan annesini anımsatmıştır.  

Annesini yıllar önce kaybeden Demir, bir taraftan annesinin başına gelenlerden sorumlu tuttuğu aileyi ararken bir yandan da Asi ile aralarındaki o çekim zaman geçtikçe daha da artar. Demir aradığı aileyi sonunda bulur. Ancak hiç beklemediği bir sürpriz ile karşılaşır. Demir’in etkilendiği ve beğendiği işçi kız Asi ile aradığı ailenin arasında beklenmedik bir ilişki vardır.

kako-JwD7eig6f0Xbre76

Asi Dizisinde Hangi Oyuncular Oynuyor?

Asi dizisinin ekranlara geri dönmüş olması, diziyi daha önce hiç izlemeyenler ve tekrar izlemek isteyen izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Dizinin izlendiği dönemde olduğu gibi tekrar ilgi çekeceği söyleniyor. Hayatın içinden bir hikayeyi yani aşk ve gururu ele aldığı için de Asi dizisi daha çok sevildi.

İzlendiği dönem reyting rekorları kıran Asi dizisi, konusu ile izleyenleri kendine hayran bırakmıştı. Asi dizisi, oyuncu kadrosu ile de dikkat çekti. Başrollerinde Tuba Büyüküstün, Murat Yıldırım, Nur Sürer, Tuncel Kurtiz, Çetin Tekindor ve Selma Ergenç gibi birbirinden yetenekli usta oyuncular yer almıştır.

Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden! Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden!

kako-p3KHeNt1LRYamMhN

Peki Asi Dizisi Nerede ve Ne Zaman Yayınlanacak?

Başrollerinde Tuba Büyüküstün, Murat Yıldırım, Çetin Tekindor, Nur Sürer, Tuncel Kurtiz ve Selma Ergeç'in gibi usta oyuncuların olduğu Asi dizisi, tekrar bölümleri ile ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Dizinin hayranları dizinin hangi kanalda ve ne zaman yayınlanacağını merak etti.

Birbirinden yetenekli ve başarılı usta oyuncu kadrosu, sürükleyici konusu ile, bir zamanlar ekranlara damgasını vuran muhteşem bir yapım olan Asi dizisi, 1 Aralık 2021 tarihinden itibaren ekranlarda yer alacak. Asi dizisi hafta içi her gün saat 11.00’ da tekrar bölümler ile Kanal D ekranlarında yayınlanacak.