Ekranların en uzun dönemli dizisi Arka Sokalar Dizisinde büyüyen, 15 yıl aynı ekip ile çalışan Arka Sokakları’ın Tekin’i Onur Bay, Son Yaz şanssızlığı ardından yeni bir dizi ile anlaştı. Onur Bay’ın yeni dizisi ne? Konusu nedir? Onur Bay yeni dizisi ne zaman başlayacak?

Arka Sokalarda geçirdiği 15 yılın ardından, başka projelerde yer almak için kendi isteği ile setten ayrılan Onur Bay yeni sezon için Son Yaz ile anlaşmıştı.

İlk sezonundaki başarıyı ikinci sezonunda yakalayamayan Son Yaz dizisi 26.bölüm itibari ile final yapınca Onur Bay bu projede sadece 5 bölüm yer alabilmişti.

arka-sokaklar-tekin-030620211622737605053454d4

Kendisini beklediği şekilde farklı bir projede gösterme şansı yakalayamayan genç oyuncu hikayesi ünlü oyuncu Engin Akyürek’e ait Kaçış isimli yeni bir dizi ile anlaşma yapmış durumda.

Çekimleri Gaziantep’te gerçekleşecek Kaçış dizisinde Engin Akyürek’e Sen Anlat Karadeniz dizisinin Nefes’i İrem Helvacıoğlu eşlik edecek. Same Film ve O3 Medya tarafından yapımcılığı üstlenen dizide Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu Mehmet ve Zeynep adında iki savaş muhabirini canlandırıyor olacaklar.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yapacağı dizide olmak Onur Bay için dijital platform deneyimi olarak da çok fazla deneyim yaşatacaktır.

610a4c6b86b2472d9476bca0

ONUR BAY KİMDİR?

1996 İstanbul doğumlu genç yetenek İstanbul Kültür Üniversitesi Sinema Televizyon bölümü mezunudur.

Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu! Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu!

Arka Sokaklar dizisinde 15 yıl boyunca yer alan oyuncunun ilk sinema deneyimi ise 2010 yılında Çakallarla Dans olmuştur. Aynı zamanda başarılı bir dublaj sanatçısı olan Onur Bay birçok reklam filminin de sesi olmuş durumda.