Kanal D'nin 2 reytinglerde zirve dizisinden birbirlerine transfer haber geldi! Arka Sokaklar dizisinin yakışıklı ismi Sadakatsiz dizisine geliyor! Sadakatsiz dizisine bu sefer Bahar ve Melih'in evliliğindeki sadakati sorgulayacak isim geliyor!

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın yakışıklı komseri Sadakatsiz dizisine dahil oldu.

Geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan işlerinden biri olan Sadakatsiz dizisi bu sezon yeni hikayelerle başlamıştı. İngiliz yapımı Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz yeni sezonda orjinal hikayeyi uzatarak Foster'dan farklı bir yöne doğru evrildi ve diziye yeni karkaterler katıldı. 

Sadaktsiz dizsinde Aras'ın gizemi çözülürken diziye yeni bir isim daha dahil olmaya hazırlanıyor!

Sadakatsiz dizisine yeni bir isim daha dahil oluyor! Sadakatsiz dizisine bu sefer Bahar ve Melih evliliğinin sadakatini sorugulatacak bir karakter dahil oluyor!

Arka Sokaklar dizisinin ilk bölümünden bu yana olan ve dizisde Ali komser karakterine hayat veren oyuncu Alp Korkmaz Sadakatsiz dizisine dahil olacak.

Alp Korkmaz Sadakatsiz dizisinde Bahar ve Melih'in arasına girecek ve ikilinin evliliğindeki sadakati sorgulatacak. Sadakatsiz dizisinde en son Derin'in yüzünden Bahar ve Melih'in arasıda açılmış ve Melih evi terk ederek ikilinin evlilikleri yara almıştı.

Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu

Dizide Alp Korkmaz yeni evli olan ve bebek bekleyen Bahar ve Melih çiftinin arasına giren Oğuzhan adlı karaktere hayat verecek. Alp Korkmaz'ın ilerleyen bölümde diziye dahil olması bekleniyor.