Arka Sokaklar dizisinde Aşı mesajı aşı karşıtlarını ayağa kaldırmıştı. Dizinin kaldırılması ise binlerce tweet atan sosyal medya kullanıcılarına dair geri adım mı atılıyor?

Kanal D'nin uzun yıllardır ekrana gelen ve reytinglerde zirvede yer alan karşısına güçlü dizi konulmayan konulsa da kaybetmeyen Arka Sokaklar dizisi yeni sezonu olaylı başladı.

16 sezondur ekranla gelen Arka Sokaklar dizisi yeni sezon son bölümünde yayılan bir sahne mahallenin delilerinin yeni yeri denilen uzman kıstası ile binlerce kişinin takipçi topladığı saygı topladığı Twitter'da tepkilere neden oldu.

Arka Sokaklar dizisinde ki aşı sahnesi tepkilere neden oldu ve sosyal medya kullanıcıları bu sahneye kızgınlıklarını Twitter'da dile getirerek TT'ye taşıdı.

Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde

Arka Sokaklar dizisinde Zafer Ergin'in canlandırdığı Rıza Baba karakterinin korobnavirüs aşısı ile ilgili söylediği sözler sosyal medyada gündem oldu.

Dizideki Rıza Baba karakteri "Bu acılar bitsin istiyorsak yapılacak şey belli. Milyarlarca insanının yaptığı gibi gidip aşımızı olacağız. Olmayanlarla da tıpkı virüsle mücadele eder gibi mücadele edeceğiz" sözleri Twitter'da tepki ile karşılandı. 

"HALKI KİN VE NEFRETE.." 

Twitter kullanıcıları bu sahneye tepki yağdırırken dizinin kaldırılmasını istedi. Sabahtan akşama kadar hayavana insana doğaya kin ve nefret kusan halkı kine sevk eden saldırıya karşı kışkırtan yalan dolan kin dolu bencilce propganada yapan zehir tarifi ölüm emri silah kullanımı dahi yazan kullanıcılar dizideki bu sahnenin halkı kin ve nefrete sürüklediğini iddia ederek TT'ye taşıdı.

Cuma akşamları reytging başarısını Fox Tv'de Aşk Mantık İntikam dizisine kaptıran Arka Sokaklar dizisinde gelen tepkilerden sonra ufak bir geri adım atılacağı ve yeni bölümde aşı karşıtlarının gönlünün  alınacağı iddia edildi.