Ünlü oyuncu Merve Oflaz, Survivor yarışmasında geniş Hayran kitlelerini ulaştıktan sonra kariyerine dizi oyunculuğu ile devam etti. 

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

Kanal D ekranlarının favori dizisi Arka Sokaklar’ın  dizi kadrosuna katılan oyuncu burada başarılı işlere imza attı. 

Son projesi ise ,Arka Sokaklar olan güzel oyuncu  dizide toplamda 4 sezon boyunca  yer aldı.  Merve Oflaz, Bahar komiser karakteri ile ekrana güçlü bir geri dönüş  yapmıştı. Yaz döneminde Bodrum ve Çeşme’de tatil yaparak geçiren  ünlü oyuncu, Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldığına  yönelik bazı açıklamalarda bulundu.

Onur Bay, Yüsra Geyik ve Alp Korkmaz ile birlikte Arka Sokaklar dizisi 15. sezonun bitmesinin ardından ayrılık kararı alan Merve Oflaz, neden bu kararı aldığı konusunda ise şu ifadeleri kullandıi:

“Arka Sokaklar’dan ayrıldım. Şimdi biraz kafamı dinleyip, biraz evimde vakit geçirip, hayvanlarımla dinleneceğim. 4 yıldır yoğun bir tempoda çalıştım. Çok da keyifli bir işti. Çok güzel ayrıldık. Hiçbir sıkıntımız yok. Ben biraz kendi başıma ne yapabileceğime bakmak istedim.”

Merve Oflaz, bu açıklaması ile birlikte Arka Sokaklar dizisinden ayrılma nedenini de sevenleri iğle paylaştı. Oflaz diziden kendi isteği ile ayrıldığını dile getirdi. Haftanın neredeyse bütün günlerinde sette olduğunu ve bu temponun kendisini yorduğunu anlatan oyuncu, biraz daha dinlendikten sonra gelen teklifleri  değerlendirmeye alacağını da açıkladı.

Arka Sokaklar dizisinde geçirdiği 4 sezon boyuncu setlerde çok yorulduğunu ve bu yüzden ayrılma kararı aldığını açıklayan Merve Oflaz, yeni dönem için gelecek olan projeleri de değerlendirecek.

Dizinin oyunculuğunun dışında, sinemada da rol alabileceğini belirten oyuncu , Şevket Çoruh ile tiyatroda beraber çalışmak gibi bir teklif aldığını da belirtti.

Arka Sokaklar dizisinde yer aldıkları için  başka hiçbir şey yapamadığını belirten Merve Oflaz, bu yoğunluktan yorulduğu için diziden Kendi isteği ile ayrıldığını dile getirdi.