Dünyaca ünlü Rock müzik grubu Arctic Monkeys, Türkiye’de konser vereceğini açıkladı. Açıklamanın ardında sosyal medyada gündem olan grubun ne zaman kurulduğu ve grupta kimlerin yer aldığı merak edildi.

Ünlü Rock müzik grubu Arctic Monkeys Türkiye’de konser vereceğini açıklar açıklamaz sosyal medyada gündem oldu. Arctic Monkeys gurubunun Türkiye’de konser verecek olması hayranlarını heyecanlandırdı. Arctic Monkeys grubunun hayranları konserin detaylarını merak etti. Ayrıca sosyal medyada gündem olan Arctic Monkeys grubunun kimlerden oluştuğu ve ne zaman kurulduğu da sorular arasında yer aldı.

kako-vO64E6xwyvJIJIpx

Arctic Monkeys Grubu Kimdir? Arctic Monkeys Grubu Ne Zaman Kurulmuştur?

Arctic Monkeys grubu hayranları konserin olacağı günü sabırsızlıkla bekliyor. Dünyaca ünlü rock grubu Arctic Monkeys, 2002 yılında İngiltere, Sheffield’da komşu olan iki genç 16 yaşındaki Alex Turner ve Jamie Cook ailelerinden yılbaşı hediyesi olarak gitar istemesi ve arkadaşları Matt Helders’ın da davul çalması ile beraber toplanan grubun amatör müzik yapmaya başlamasıyla kurulmuştur.

Dünyaca ünlü rock grubu Arctic Monkeys, 2003 yılının Haziran ayında ilk konserlerini 13 kişiye verdi. Ardından 2004 yılının son aylarında grubun bir arkadaşı demoları Beneath the Boardwalk'u internet sitesine yükledi ve adresi arkadaşlarına gönderdi. Herkes birbirine göndermeye başlayınca bir anda bütün insanlar Arctic Monkeys grubu hakkında konuşur oldu. Böylece Arctic Monkeys grubu hızlı bir şekilde meşhur oldu.

Rock grubu Arctic Monkeys, müziklerini internet ile yaymaya devam etmek istiyordu. Konserleri kapalı gişe giden Arctic Monkeys grubu Londra’daki ünlü Astoria’yı dolduracak kadar hayranları mevcuttu. 2005 yılının Mayıs ayında kendi imkanları ile ilk EP’leri Five Minutes With Arctic Monkeys'ten bin adet bastılar. Arctic Monkeys grubu plak firmalarına ihtiyaç duymadı.

Dünyaca ünlü Rock grubu Arctic Monkeys toplamda altı stüdyo albümü piyasaya sürdü. Arctic Monkeys grubu 2006 yılında Whatever People Say I Am, That’s What I’m Not, 2007 yılında Favourite Worst Nightmare, 2009 yılında Humbug, 2011 yılında Suck It and See, 2013 yılında AM ve 2018 yılında da Tranquility Base Hotel & Casino albümlerini yayınladı. Ayrıca grubun 2007 turnesindeki son konserinin yer aldığı Arctic Monkeys At The Apollo DVD'si de yayımlandı.

Arctic Monkeys grubu 7 adet BRIT ödülü kazanmış ve üç defa da Grammy ödüllerine aday gösterilmiştir. Öte taraftan Arctic Monkeys, 2006 yılında çık albümleri ile Merkür ödülünü kazanan grup Glastonbury ödüllerinde de 2007 ve 2013 yıllarında iki defa ev sahipliği yapmıştır. Grup, genel olarak Garage Rock, Indie Rock ve Post Punk müzik türlerinde şarkılar üretmiştir.

kako-UWi8H04zebIoFekX

Arctic Monkeys Grubu Ne Zaman Türkiye’ye Gelecek? Biletler Tükeni Mi?

Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde! Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde!

Alex Turner, Jamie Cook, Matt Helders ve Nick O'Malley'in yer aldığı Arctic Monkeys grubu, Türkiye’de konser vereceğini açıkladı. Arctic Monkeys hayranlarının konsere gidebilmesi için Passolig üzerinden satın alması gerekmektedir. Dünyanın önde gelen rock müzik gruplarından olan Arctic Monkeys’un konser biletleri bugün satışa sunuldu. Zorlu PSM Twitter hesabından yapılan paylaşım ile biletler bugün satışa çıkarıldı.

İngiliz müzik grubu Arctic Monkeys’un İstanbul’da vereceği konserin binlerce bileti dört dakika içinde tükendi.