Defne Samyeli de bir noktada iz bırakan haber spikerlerinden biriydi. Özellikle 1990'lı yıllarda başlayan anchorman kavramı olarak katılanlardan biri de Defne Samyeli'ydi.

1996 yılının Kasım ayında kızı Deren Talu'yu dünyaya getiren Defne Samyeli, daha sonra Show TV'den ayrılarak kanal D'nin şov ekibine katıldı.

Defne Samyeli, televizyon sektöründe çeşitli programlar yaptıktan sonra 1997 yılında Kanal D'ye geçti. Dönemin çeşitli program gruplarında yer alan Defne Samyeli, Ekim 1999'da aynı kanalda ana haber programının sunucusu olarak izleyici karşısına çıktı.

2002 yılında Kanal D'de spiker olarak görev yapan ve kanalın başarısına katkıda bulunan Defne Samyeli, şimdi de kızı Deren Talu'yu aynı ekranda görmekten mutluluk duyuyor. 
Başrollerini İlayda Alişan ve Burak Yörük'ün paylaştığı Seversin dizisi geçtiğimiz hafta seyirciyle buluştu. Yeni haftaya başlayan Deren Talu diziye konuk oyuncu olarak katılacak. Yani Deren Talu, tıpkı annesinin doğduğunda yaptığı gibi, Kanal D'nin başarısının terini ter dökecekti. Güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu, kariyerine annesinin bıraktığı Kanal D ekranından devam ediyor ve kendisi için harika bir deneyim oldu.
Daha önce ATV izleyicilerinin karşısına çıkan Akıncı dizisinde Didem karakterini canlandıran Deren Talu, aynı zamanda dijital dizi olan Doğu dizisinde de konuk oyuncu olarak yer almıştır.
8 Haziran Çarşamba günü ekrana gelecek dizinin 2. bölümüne Deren Talu konuk oluyor. Deren Talu'nun seyirci önündeki rolü şimdiden merak konusu olurken, Kanal D için bu adım, şirkette uzun yıllar çalışan Defne Samyeli için de güzel bir jest anlamına geliyor.

Deren Talu Sonunda Ekranlara Dönme Kararı Aldı!

Yönetmenliğini ünlü ismin üstlendiği, senaryosunu Burhan Erdoğan ve İlk Arslan'ın yazdığı Kanal D'nin yeni dizisi Seversin, ilk bölümü ile seyirciden tam not aldı. Yapımcılığını Kanal D İç Productions'ın üstlendiği, başrollerini İlayda Alişan ve Burak Yörük'ün paylaştığı Seversin, reytinglerde iyi reytingler elde etti.

İlayda Alişan'ın Asya'ya hayat verdiği ve Burak Yörük'ün oyuncu Tolga Tuna'yı canlandırdığı Seversin dizisi 8 Haziran Çarşamba günü yeni bölüme hazırlanıyor. Merak uyandıran hikayesiyle dikkat çeken dizinin ikinci bölümüne ünlü bir Sim konuk oluyor.

Seversin’ e Konuk Olacak!

Defne Samyeli'nin en büyük kızı Deren Talu, Seversin'in ikinci bölümünde konuk oyuncu olarak yer aldı. Akıncı dizisiyle iş birliği yapan Talu karakterinin seyirci karşısına çıkacağı şimdiden merak edilen bir soru.

Cem Yılmaz’dan Jest Yapıldı!

Cem Yılmaz, 4 milyon 944 bin 779 izleyiciye ulaşan en çok izlenen filmi "Arif V 216"nın ardından yeni bir senaryo yazmaya başladı. Komedyene, henüz senaryo aşamasında olmasına rağmen yeni sevgilisi Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu için hazırladığı projede rol verildiği iddia edildi.

Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun Kirli Sepeti dizisine konuk oluyor! Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun Kirli Sepeti dizisine konuk oluyor!

Geçen yıl Los Angeles'ta UCI Irvine'de oyunculuk dersleri alan 21 yaşındaki Deren Talu, ilk sinema deneyimi için Türkiye'ye dönüyor.

Senaryoları tamamlamak için sık sık Bodrum'a giden Cem Yılmaz'ın Deren Talu dışında oyuncu aradığı bildiriliyor.

Deren Talu Kimdir?

Kasım 1996 doğumlu güzel isim Amerika'da doğdu. Babası Eren Talu, annesi ise Türkiye'nin en güzel kadınlarından biri olan Defne Samyeli'dir. Ailesi 2011 yılında boşandı. Delin adında bir erkek kardeşi vardır.  Deren Talu, bir röportajında ABD'nin Las Vegas kentinde doğduğunu ve çocukluğunun İstanbul Bebek'te geçtiğini anlattı. 

İlkokul hayatı boyunca anneannesi, dedesi ve kuzenleriyle Boğaz'da kaliteli zaman geçirdiğini söyledi. Amerika Birleşik Devletleri'ndeyken oyunculuk ve modellik de okudu. Santa Monica Koleji'ne katıldı ve New York Sanat Akademisi'nde performans derslerine katıldı ve gelişimini sürdürdü.