TV8 dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk oldukça ilginç bir olay örgüsü ile izleyiciyle buluşuyor ve geçen haftalar içinde Defne karakterini canlandıran İrem Helvacıoğlu'nun da seyirci gözünde oldukça öne çıktığı görülüyor.

Sosyal ağlarda yapılan yorumlarda bu dizideki Defne karakteri ve aktrisinin ne kadar çekici olduğu ve izleyicileri nasıl etkilediği yansıtılıyor. Bazı dizi hayranlarına göre İrem Helvacıoğlu anne olmasa da bunu çok iyi yansıtıyor.

İzleyiciler tarafından desteklenen görüşler şunlardır: "İrem Helvacıoğlu anne olmamasına rağmen bu rolü ne kadar iyi yansıtıyor! Değeri bilinmeyen bir oyuncu umarım hak ettiğini bulur."

6156a9bc86b24528881706d0

İrem Helvacıoğlu'un Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes karakteriyle yaptığı büyük kariyer sonrası dizinin hayranları tarafından çok benimsendi. Ama hemen sonrası gelmedi. Oyuncu önemli bir projede yer aldı ancak yine de Nefes karakteri ile anıldı ve o rolü yıkılmasında hiçbir rolü olmadı.

Öte yandan 'Annenin Sırrıdır Çocuk' dizisinin oyuncusunun dramaturji tadında annelik performansı da çok inandırıcı. Sonuç olarak İrem Helvacıoğlu hayranları oldukça memnun ve serinin devamını umut ediyor.
Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin ne zaman biteceğine dair şu anda kesin bir bilgi yok. Bilinen tek gerçek ise TV8 ile olan anlaşmanın 13 bölüm olması ve devamında ne olacağı sorusunun henüz belirlenmemiş olmasıdır.

Annenin Sırrıdır Çocuk Konusu Nedir?

iremhelvacioglu-anneninsirridircocuk-1a

"Annenin Sırrıdır Çocuk ", anneliğin kadınlara verilen en önemli değerlerden biri olduğunu göstermektedir. Bu dizi, saklamaya çalıştıkları geçmişle yüzleşen anne olan iki kadının hikâyesidir. Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde oynayanlar; Engin Öztürk, İrem Helvacıoğlu, Selin Yeninci, Olgun Toker, Ahmet Varlı, Sacide Taşaner, Demet Gül, Selim Erdoğan, Birgül Ulusoy ve Mine Kılı yer almaktadır.

İrem Helvacıoğlu Kimdir?

2 Şubat 1990 Almanya doğumlu olan Helvacıoğlu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Behzat Ç. dizisinde ilk defa izleyici karşısına çıkmıştır. Ardından Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu, Güneşin Kızları rol aldı. 2016 yılında No:309 dizide Pelin Su karakterini canlandırmıştır. 2018-2019 yılları arasında Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes rolünü oynamıştır. 2021 yılında Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu, Güneşin Kızları dizisinde Ayliz karakterini canlandırmıştır. Ayrıca 2021 yılında Baş Belası adlı televizyon dizisinde psikolog İpek karakterini canlandırmıştır.

İrem Helvacıoğlu'nun Boyu Ve Kilosu Ne Kadar?

İrem Helvacıoğlu, albay bir babanın kızıdır. Ailesi, 10 yaşındayken oyunculuk olmaya karar veren kızlarını her zaman destekledi. Oyunculuk yapmayı benimseyen İrem Helvacıoğlu, aktif bir insan olduğunu ve asla masa başı işi yapamayacağını söylemiştir. İrem Helvacıoğlu'nun boyu ve kilosu da  merak edilen konu arasındadır: İrem Helvacıoğlu 1.70 metre ve 59 kilodur.

İrem Helvacıoğlu'nun Sevgilisi Kim? Evli mi?

Pınar Deniz Rakiplerini Geride Bıraktı! Pınar Deniz Rakiplerini Geride Bıraktı!

İrem Helvacıoğlu oynadığı dizilerde titizlikle çalışan bir oyuncudur. İrem Helvacıoğlu'nun sevgilisi olup olmadığını merak edilenler içindedir. Güzelliği ve oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken İrem Helvacıoğlu'nun kendine has bir hayatı var. İrem Helvacıoğlu sevgilisiyle sık sık çektirdiği fotoğrafları paylaşıyor. İrem Helvacıoğlu sevgilisinin fotoğraflarını paylaşmaktan çekinmiyor.

İrem Helvacıoğlu'nun Projeleri

İrem Helvacıoğlu’ nun rol aldığı projeler şunlardır;
•    Kaçış (Disney+, O3 Medya, 2022)
•    Annenin Sırrıdır Çocuk (Defne Yılmaz karakteri, Tv8, NTC Medya, 2022)
•    Baş Belası (İpek Gümüşçü karekteri, ATV, ARC Film, 2021)
•    Seni Çok Bekledim (Ayliz karekteri, Star TV, Skala Yapım ve Dnz Film, 2021),
•    Sen Anlat Karadeniz (Nefes karakteri, ATV, Sinegraf, 2018), No 309 (Pelinsu)
•    Güneşin Kızları, Kurtlar Vadisi Pusu, Muhteşem Yüzyıl, Behzat Ç.