Star TV ekranlarında yayınlanmasına günler kalan “Annemizi Saklarken” dizisi daha başlamadan, oyuncuları kesinleşmişken başka bir dizi gündeme geldi. Annemizi saklarken setinde ne oluyor?

İlk fragmanı youtube üzerinden yayınlanan Star TV’nin yeni iddialı dizisi “Annemizi Saklarken” için sayılı günler kaldı. Yayınlanan fragmanı sonrası oyuncu kadrosu ve konusu ile merak edilen dizi bir  Ojo Pictures yapımı.

Barış Yöş’ün yönetmen koltuğunda olduğu dizinin senaryosunu daha önce Güllerin Savaşı, Masumiyet, Zalim İstanbul, Adını Feriha Koydum, Fazilet Hanım ve Kızları gibi birçok başarılı proje ile yeteneğini kanıtlayan usta isim Sırma Yanık kaleme alıyor.

t25_annemizi-saklarken-dizisi-773

Doktorlar dizisinden ve magazinden fazlası ile aşina olduğumuz isim Kutsi’nin de oyuncu kadrosunda olması ile merakları iyice üzerine toplayan dizinin oyuncu kadrosunda başrolü paylaşacağı Hande Doğandemir’in yanı sıra yer alan diğer isimler Yeşim Ceren Bozoğlu, Hatice Aslan, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca, İncinur Sevimli, Ezgi Gör, Ezgi Tombul, Barış Taşkın, Semih Kızılkaya, Zümre Ertürk, Merve Sevin, Özgür D.Foster ve Güngör Bayrak.

Star TV ekranlarına gelecek “Annemizi Saklarken” dizisinin konusu ise henüz çocuk yaşta ilk annelik deneyimini yaşayan ve ardından iki çocuk daha dünyaya getirmiş, ünlü bir moda evinde asistan olarak çalışan Handan’ın, Zerrin ve Dündar Demir’in evine elbise provası için gidip burada Dündar Demir’in ilgisini çekmesi ile değişecek hayatı.

yesim-ceren-bozoglu-kimdir-kac-y-L581_cover

Annemizi Saklarken oyuncu kadrosundaki bir isim ile dikkatleri Bein Connect plaftormunda yayınlanacak olan Hayaller ve Hayatlar adlı diziye çevirdi.

13 bölüm olarak planlanan dizinin yönetmenliğini Altan Dönmez’in yapacağı bildirilirken kesinleşmeyen oyuncu kadrosu hakkında çok fazla isim konuşulmakta. Hikayesi Yelda Eroğlu yazdığı dizide Özge Gürel, Leyla Lydia Tuğutlu, Özge Özacar, Emre Kıvılcım’ın rol alacağı konuşulurken başroller arasına yeni eklenen bir isim de Annemizi Saklarken dizisinde de rol alacak Yeşim Ceren Bozoğlu oldu.

yesim-ceren-bozoglunun-dekoltesi-a1lg_cover

Birçok başarılı proje ile hafızalarımıza kazınan usta isim, tiyatrocu Yeşim Ceren Bozoğlu böylelikle merakla beklenen iki dizi de birden rol alıyor olacak. İlk olarak TV ekranlarında Annemizi Saklarken dizisi ile izleyeceğimiz değerli oyuncu sonrasında dijital platformda Hayaller ve Hayatlar dizisi ile yer alacak.

Vizyondaki başarısından ayrı olarak aslında çok başarılı bir usta tiyatrocu olan Yeşim Ceren Bozoğlu’nun rol aldığı ve yönettiği tiyatro oyunlarının haricinde merak edenler için rol aldığı bazı dizileri aşağıda derledik.

YEŞİM CEREN BOZOĞLU ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

   Kuruluş Osman

    Yüzleşme

    Kalbimdeki Deniz

    O Hayat Benim

    Güldür Güldür

    Bebek İşi

    Aldırma Gönül

    Elde Var Hayat: Sınav

    Ateşin Düştüğü Yer

    Elde Var Hayat  

    Canım Babam  

    Geniş Aile  

    Bahtı Kara

    Yüreğine Sor

    Deli Deli Olma

    Kirpi

    Kısık Ateşte 15 Dakika

    Eve Dönüş

    Polis

    Doktorlar

    Beşinci Boyut-Bir Annenin Zor Günleri

    Alanya Almanya

Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde

    The İmam

    Öteki Gece

    Avrupa Yakası

    Meleğin Düşüşü

    Bir Aşk Hikayesi

    İki Genç Kız

    Arapsaçı

    Günahım Neydi Allahım

    Sultan Makamı

    Azad

    Gülbeyaz

    İngiliz Kemal

    Yeditepe İstanbul

    Gece Martıları

    Sıcak Saatler