Annemizi Saklarken dizisi ne zaman başlıyor? Annemizi Saklarken konusu ne? Annemizi Saklarken oyuncu kadrosunda kimler var?

Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler? Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler?

Ojo Pictures'un yeni dizisi Annemizi Saklarkan başlıyor! Merakla beklenen dizi Annemizi Saklarken kadrosu genişliyor!

Annemizi Saklarken dizisine Ada Masalı'ndan oyuncu transfer edildi. OJO Pictures imzalı yeni dizi Annemizi Saklarken oyuncu kadrosunda yeni oyuncular dahil olmaya devam ediyor.

Hekimoğlu dizisi ile adından söz ettiren OJO Pictures daha sonra Cam Tavanlar dizisine başlamış ancak dizi hayal kırıklığı yaşatmıştı. Ojo Pictures yeni dizisi Annemizi Saklarken'e imza atmaya hazırlanıyor.

Annemi Saklarken dizisi hangi kanalada ekranlara gelecek? Annemizi Saklarken oyuncuları kim? Annemizi Saklerken konusu ne? soruları ise en çok merak edilenler arasında yer aldı. Yeni dizi Annemizi Saklarken kadrosuna bir isim daha katıldı.

Başrollerinde Ece Yaşar, Hande Doğandemir, Kutsi ve Hatice Aslan gibi isimlerin yer alacağı Annemizi Saklarken dizisinin yönetmen koltuğunda Barış Yöş oturacak. Dizinin senaryosuna ise Sırma Yanık imza atacak.

Annemizi Saklarken adlı dizinin kadrosuna bir isim daha katıldı. Şimdilerde Star TV'de yayınlanan Ada Masalı’nda yer alan ve Batu karakterine hayat veren Erdem Kaynarca Annemizi Saklarken dizisine dahil oldu.

Bugüne kadar Yasak Elma, Kalp Atışı, Gençliğim Eyvah, Şeref Bey gibi dizilerde adından söz ettiren Erdem Kaynarca dizide Bora karakterine hayat verecek.

Annemizi Saklarken dizisinin hangi kanalda olacağı ve ne zaman başlayacağına dair henüz bir bilgi yer almıyor