Yönetmen koltuğunda Barış Yöş’ün oturduğu Annemizi Saklarken dizisi final kararı aldı. Star TV ekranlarında yayınlanan dizinin neden final yaptığı ise merak konusu oldu. Annemizi Saklarken dizisinin izleyicileri final kararı için oldukça üzgün.

Yapımı Ojo Pictures, senaryosunu Sırma Yanık’ ın kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda Barış Yöş’ ün oturduğu Annemizi Saklarken dizisi final yapmaya hazırlanıyor. Star TV ekranlarında yayınlanan dizinin neden final yaptığı da oldukça merak ediliyor. Dizi için yolun sonu geldi diyebiliriz. Dizi severler final haberi ile oldukça üzüldü ve dizinin neden final yaptığını sorguladı.

2_1280x720-62

Annemizi Saklarken Dizisinden Final Kararı!

Star TV ekranlarında yayınlanan Annemizi Saklarken dizi uzun zamandır televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Konusu ile ilgi toplayan Annemizi Saklarken dizisinin oyuncu kadrosu da oldukça birbirinden yetenekli oyunculardan oluşmaktadır. Dizinin final yapıyor olmasından dolayı izleyici hüzne boğuldu.

Hande Doğandemir, Kutsi ve Yeşim Ceren Bozoğlu’nun başrollerini paylaştığı Annemizi Saklarken dizisinde Handan daha çocuk yaşlarda ilk bebeğini doğuran, ardından iki tane daha doğurmuş olan günümüzde ise Nişantaşı’ ndan ünlü bir moda atölyesinde özel müşteri asistanı olarak çalışır. Handan, Zerrin ve Dündar Demir’ in evlilik yıldönümleri için evlerine elbise provası için gitmeye başlar. Bir müddet sonra Dündar’ ın ilgisini çeken Handan’ ın ve çocuklarının hayatı, Dündar ve Zerrin’ in evlilik yıldönümü partisinden sonra değişecektir. Böyle bir hikaye ile başlayan dizi büyük ilgi toplamıştı. Peki ne oldu da dizi final kararı aldı.

4_1280x720-49

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

Annemizi Saklarken Dizisi Neden Final Yapıyor?

Yapımı Ojo Pictures, senaryosunu Sırma Yanık’ ın kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda Barış Yöş’ ün oturduğu Annemizi Saklarken dizisi oyuncu kadrosu ile de oldukça konuşuldu. Dizinin final yapıyor olması dizi severleri büyük bir hüzne boğdu. Geçtiğimiz Aralık ayında izleyici ile buluşan Annemizi Saklarken dizisi final kararı ile şaşırttı aynı zamanda da üzdü.

Star TV ekranlarında yayınlanan Annemizi Saklarken dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimler yer aldı. Dizide Hande Doğandemir, Kutsi, Yeşim Ceren Bozoğlu, Hatice Aslan, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca, İncinur Sevimli, Ezgi Gör, Ezgi Tombul, Barış Taşkın, Semih Kızılkaya, Zümre Ertürk, Merve Sevin, Özgür D. Foster ve Güngör Bayrak gibi birbirinden yetenekli oyuncular yer aldı.

Senaryosunu Sırma Yanık’ ın kaleme aldığı, yapımı Ojo Pictures, yönetmen koltuğunda Barış Yöş’ ün oturduğu ve Star TV ekranlarında yayınlanan Annemizi Saklarken dizisinin final kararı üzerine dizi sevenler büyük bir üzüntü yaşadı. Ayrıca dizi severler Annemizi Saklarken dizisinin neden final yaptığını da merak ediyor.

Star TV ekranlarında yayınlanan Annemizi Saklarken dizisi izlenme oranlarının beklenenin altından olmasından dolayı final kararı verdi. Başlangıçta iyi bir çıkış yapan dizinin gerisini getiremeyince kanal yönetimi dizi için final kararı verdi. Dizi reytinglerde istenilen sonucu veremeyince final kararı verdi.