Star TV’nin yeni dizisi Annemizi Sakalarken için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Peki, Annemizi Saklarken dizisi ne zaman yayınlanacak? Hande Doğandemir ve Kutsi’nin başrollerini paylaştığı Annemizi Saklarken dizisinin konusu nasıl olacak? Annemizi Saklarken oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alacak? İşte detaylar...

Star TV’nin yeni dizisi Annemizi Sakalarken için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Peki, Annemizi Saklarken dizisi ne zaman yayınlanacak? Hande Doğandemir ve Kutsi’nin başrollerini paylaştığı Annemizi Saklarken dizisinin konusu nasıl olacak? Annemizi Saklarken oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alacak? İşte detaylar…

Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor

Ekranların yeni dizisi Annemizi Saklarken için geri sayım başladı. Star TV ekranında seyirci karşısına çıkacak olan dizinin başrollerinde Kutsi ve Hande Doğandemir yer alacak. Ojo Pictures tarafından yapımcılığı üstlenen dizinin çekimleri tam hız devam ediyor. Setten fotoğraflarını paylaşmaya başlayan oyuncular seyircinin merakını cezbetmeyi başardı. Hande Doğandemir Handan karakterini canlandırırken, Kutsi ise Dündar karakterine hayat verecek. Annemizi Saklarken dizisinin oyuncu kadrosunda Hatice Aslan, Yeşim Ceren Bozoğlu, Erdem Kaynarca, Ece Yaşar ve Emir Ali Doğrul yer alacak.

Annemizi Saklarken dizisinin konusu

2022 yılının başında yayınlanması planlanan Annemizi Saklarken dizisinin konusu da dikkat çekti. Handan, moda atölyesinde çalışan bir asistan olarak karşımıza çıkacak. Sade ve basit bir hayatı olan Handan’ın en büyük hayali başarılı bir modacı olmaktır. Hayatı pozitif yönleri ile değerlendiren ve çevresi tarafından sevilen Handan, sosyetik bir modacıda işe başlar. Handan’ın hayatı Dündar ile tanıştığı gün tamamen değişecektir. Hırsları ve tutkuları açığa çıkacaktır. Zengin olma hayaline sarılacak olan Handan, hiç farkında olmadığı özelliklerinin etkisi altına girecektir. Aşkın en koyu ve yıpratıcı yönünü keşfedecektir.

Kutsi hayranlarını şaşırtacak

Kutsi ise bugüne kadar hiç canlandırmadığı bir karakterle seyirci karşısına çıkacak. Dündar, kötü huylu bir insandır. Psikopatlık seviyesinde davranışlar sergilemekten kaçınmaz. Hayatındaki insanlara zorbalık yapmaktan çekinmez. Handan’ın masumiyeti ve naifliği karşısında ise neye uğradığını şaşırır. Dündar’ın tüm kötü yönlerine rağmen onun içindeki iyiliği keşfetmeye niyetli olan Handan mücadele etmeye karar verir. Handan ve Dündar’ın ilişkisi çevrelerindeki insanlar tarafından da kabul edilmeyecektir. İntikam ve ihanet temalarının üzerine kurulan senaryo seyiciye sarsıcı bir aşk hikayesi anlatmayı vaat ediyor. Merakla beklenen Annemizi Saklarken dizisinin yayın günün Çarşamba veya Cuma olması planlanıyor.