Başrollerinde Hande Doğandemir, Yeşim Ceren Bozoğlu ve Kutsi gibi birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı Annemizi Saklarken dizisi final yapıyor. Dizinin neden final yaptığı merak konusu oldu.

Star TV ekranlarında yayınlanan yeni sezon dizileri arasında yer alan Annemizi Saklarken dizisi ekranlara veda ediyor. Sevilen dizilerden biri olan Annemizi Saklarken’ in izleyicilerine kötü haber geldi. Dizinin izleyicileri bu haber ile oldukça üzülmüşe benziyor. Hem oyuncu kadrosu hem de hikayesi ile oldukça etkileyici bir tablo çizen Annemizi Saklarken dizisinin neden final yaptığı merak konusu oldu.

2_1280x720-50

Annemizi Saklarken Dizisi Ekranlara Veda Ediyor!

Star TV ekranlarının yeni sezon sevilen dizileri arasında yer alan Annemizi Saklarken dizisinin final yapması oldukça üzücü. Annemizi Saklarken dizisinin izleyicileri bu haber ile hayal kırıklığına uğradı. Halbuki Hande Doğandemir, Yeşim Ceren Bozoğlu ve Kutsi ‘nin başrollerini paylaştığı Annemizi Saklarken dizisi yeni sezon dizileri arasında en iddialı yapılar arasında yer alması umut ediliyordu.

Yönetmen koltuğunda Barış Yöş’ ün oturduğu, senaryosunu Sırma Yanık’ ın kaleme aldığı Annemizi Saklarken dizisi daha çocuk yaşlarda ilk bebeğini dünyaya getiren, daha sonra da iki tane daha da doğurmuş olan Handan’ ın hikayesini konu alır. Handan Nişantaşı’ nda ünlü bir moda atölyesinde özel müşteri asistanı olarak çalışıyor. Handan, Zerrin ve Dündar Demir’ in evlilik yıldönümleri için evlerine elbise provasına gitmeye başlar. Bu geçe süre içerisinde Handan ve çocuklarının hayatı Dündar’ ın ilgisini çeker. Zerrin ve Dündar’ ın evlilik yıldönümünden sonra Handan ve çocuklarının da hayatı değişiyor.  

3_1280x720-48

Annemizi Saklarken Dizisi Neden Ekranlara Veda Etti?

Yapımcı Ömer Özgüner, OJO Pıctures yapım şirketi imzalı, yönetmeni Barış Yöş olan ve Star TV ekranlarında yayınlanan Annemizi Saklarken dizisi ilk bölümü 8 Aralık 2021 tarihinde yayınlanan drama türündedir. Yönetmen koltuğunda Barış Yöş’ ün oturduğu Annemizi Saklarken dizisi 26 Ocak 2022 tarihinde yayınlanacak olan 8. bölüm ile final yapacaktır. Dizinin neden final yaptığı ise merak konusu oldu.

Star TV ekranlarında yer alan yeni sezon dizileri arasında yer alan Annemizi Saklarken dizisi oyuncu kadrosu ile de oldukça beğeni toplamıştı. Dizinin oyuncu kadrosu ile karakterlerine baktığımız zaman şu şekildedir.

Ömer dizisinde sürpriz transfer! Ömer dizisinde sürpriz transfer!

1.      Kutsi - Dündar Demir

2.      Hande Doğandemir - Handan Bulut

3.      Yeşim Ceren Bozoğlu - Füsun Moran

4.      Hatice Aslan - Benan Demir

5.      Ece Yaşar - Derya Güven

6.      Erdem Kaynarca - Bora Demir

7.      İncinur Sevimli -

8.      Ezgi Gor - Selin Demir

9.      Ezgi Tombul -

10.  Barış Taşkın -

11.  Semih Kızlkaya -

12.  Zümre Erürk -

13.  Merve Sevin -

14.  Özgür Foster - Barış Moran

15.  Güngör Bayrak

Yönetmen koltuğunda Barış Yöş’ ün oturduğu, senaryosunu Sırma Yanık’ ın kaleme aldığı Annemizi Saklarken dizisinin 26 Ocak 2022 tarihinde final yapması ile dizi izleyicileri oldukça üzüldü. Star TV ekranlarında yayınlanan dizisinin düşük reytinglerden kaynaklı final yapacağı iddia edildi. Dizinin ekranlara veda ediyor olması hem dizinin oyuncu kadrosunu hem de izleyicileri oldukça üzmüşe benziyor.