Anne With An E dizisinin Türkiye uyarlaması olay oldu. Yeşil Vadinin Kızı neden tepki gördü? Yeşil Vadinin Kızı dizisi ismi ile de sosyal medyada ciddi tepkiler gördü. Başrol oyucusu Beren Gökyıldız’a neden tepki yağdı?

Anne With An E dizisinin “ Yeşil Vadinin Kızı” adı ile Türkiye uyarlaması olacağı açıklandıktan sonra sosyal medya tam anlamı ile yıkıldı. Tepkiler çığ gibi büyüdü. Gerek dizinin uyarlanmasına gerek ismine, gerekse oyuncusuna çok fazla tepki yağdı.

anne-with-an-e-dizi

Yeşil Yapım’ın yapımcılığında ve Murat Şenöy ile Çağıl Nurhak Aydoğdu’nun yönetmenliğinde ekrana taşınacak dizi şimdiden tepkilerin odağında. Oyuncu ekibi açıklanmadan dizinin başrolünde “Beren Gökyıldız” adlı çocuk oyuncunun olacağı açıklanınca ortalık karıştı.

1222222

Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı! Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı!

TV dizlerinde sürekli kimsesiz çocuk rollerinden tanıdığımız çocuk oyuncuya yapılan yorumlar belli bir yerden sonra artık abartılmış duruma geldi. Nihayetinde Beren Gökyıldız’a teklif gitmiş ve o da kabul etmiş.  Senaryoya uygun olup olmaması, senaryonun Türkiye şartlarına uygun olup olmaması, uyarlama konusu sonuçta çocuk oyuncunun problemi değil diye düşünenlerden olup bu linç girişimini hak etmediğini belirtmek istiyoruz.

Buyrun gündemdeki Tepkilere Bakalım.

Beren Gökyıldız'a tepki yağdıran bazı kareler mesela burada

Tepki Gösterenler Yeşil Vadi

Dizinin ismine tepki veren karelerden örenkler dersek;

Dizinin İsmine Tepki Verenler

Beren Gökyıldız'a destekler de var tabiki, mesela;

Faturayı Kesmeyenler Beren Gökyıldıza

Anne with an E dizisinin uyarlamasına tepkisi olanlar;

Uyarlamaya Tepki Verenler

Beren Gökyıldız yerine alternatif arayanlar da var tabi;

Alternatif İsim Arayanlar

Aslına bakarsanız ise en haklı ve özet geçen ise aşağıdaki yorum olmuş. Nokta atışı tespit diye buna diyoruz işte.

111111111

Dizinin günlük dizi olacağı söylentiler arasında ama henüz hangi kanalda ve hangi oyuncu kadrosu ile ekranlara geleceği açıklanmış değil.