Anne with an E adlı Netflix dizisi Yeşil Vadi'nin Kızı adıyla Türkiye'ye uyarlandı! Dizide kızıl saçlı başrolü Beren Gökyıldız oynuyor! Peki Anne with an E konusu ne? Anne with an E uyarlaması ne zaman başlıyor? Hangi kanalda? Peki sosyal medyadan tepkiler neler? İşte tüm detaylar!

Netflix'in popüler dizilerinden Kanada yapımı Anne with an E dizisi Türkiye'ye Yeşil Vadi'nin Kızı adıyla uyarlanıyor. Anne with an E dizisinin başrolü çocuk yıldız Beren Gökyıldız oldu.

Yapımcılığını Yeşil Yapım adına Özkan İpek’in yaptığı Yeşil Vadi'nin Kızı dizisinin yönetmen koltuğuna Murat Şenöy ile Çağıl Nurhak Aydoğdu oturuyor. Dizinin çekimleri başladı bile!

Sevilen dizisi Anne with An E'de kızıl saçlı Anne'yi son olarak Çocukluk adlı dizide yer alan Beren Gökyıldız canlandıracak. Bu durum sosyal medyada biraz tepki karşılandı. Beren Gökyıldız'ın hem dizinin ana karakteri olan Anne'yle özdeşleşen kızıl saçlı olmaması hem de çok çocuk kalması dizinin hayranları tarafından eleştirildi. 

Sosyal medayda "Gayler, lgbti hakları, toplumsal cinsiyet eşitsizliği, yerliler, siyahiler.. Bunları diziden çıkarıp Türk senaristleri düşünce bol dram acılı küçük besleme dizisi geliyor arkdaşlar" "Drama çevircekler belli ki bu kız oynuyorsa habire ağlayan acılı bakışlar sahneler " "Kızıl saçlı hiç kız yok mu? Anne her zaman kızıl saçlarından şikayet ederdi." "Allahaşkına Beren hiç oldu mu? Çok küçük duruyor Anne ile alakası yok" "Daha başrolden fiyasko, Türkler uyarlama yapmasın bir şeyi de mahvetmesin artık" yorumları yer aldı.

Anne with an E dizisi 2017 ila 2019 yılları arasında yayınlanmış ve üç sezon sürmüştü. Anne with an E adlı ünlü Netflix dizisi Lucy Maud Montgomery'nin klasikleşen çocuk romanı Anne of Green Gables'tan uyarlanmıştı. Dizide Anne karakteri ile Amybeth McNulty seyirci tarafından çok beğenilmişti.

Toplam da 27 bölüm olan Anne with an E dizisi pek çok ödülün de sahibi olmuştu.

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

Peki Anne with an E Konusu Ne?

Bilmeyenler için Anne with an E dizisinin konusu şu şekilde;

Anne Shirley, anne ve babasının ölümü sonrasında kimsesiz kalmıştır. Bu ölümler sonrası hayatına yön vermeye çalışan küçük kız Anne, şansızlıklar nedeniyle evlenmemiş yaşlı bir kadın ve onun erkek kardeşi ile yaşamaya başlar. Anne bu yeni yaşamında Green Gables kasabasında sevgi dolu temiz kalbi ve keskin zekası ile tüm zorlukların üstesinden gelirken izleyicilere sıcak bir hikaye sunar.

YEŞİL VADİ'NİN KIZI OYUNCULARI KİM?

Anne with an E Türk uyarlaması olan Yeşil Vadi'nin Kızı dizisinin setinden ilk fotoğraf geldi. Fotoğrafta Beren Gökyıldız yer aldı. Yeşil Vadi'nin Kızı dizisinin oyuncu kadrsounda kimler yer alıyor henüz açıklanmadı. 

Yeşil Vadi'nin Kızı Hagi Kanalda?

Anne with an E uyarlaması Yeşil Vadi'nin Kızı henüz hangi kanalda yayınlanacak belli olmadı. Dizinin başlangıç tarihi de henüz belli değil.