An Astrological Guide for Broken Hearts Netflix İtalya'da yer alan Kırık Kalpler İçin Astroloji Rehberi dizisi astroloji meraklıları için geldi! Peki An Astrological Guide for Broken Hearts dizisi konusu ne?

Netflix İtalya'dan burçlarla ilgilenenlerin seveceği mini bir dizi An Astrological Guide for Broken Hearts geldi. Türkçe adıyla Kırık Kalpler İçin Astroloji Rehberi dizisi astroloji ile ilgilenenler için çerezlik ve iyi vakit geçirmenizi sağlayacak bir dizi..

Peki An Astrological Guide for Broken Hearts dizisinin konusu ne? 

An Astrological Guide for Broken Hearts her ne kadar klasik romantik komedi konusu olsada dijital platformları saran ilginç anime çizgi filmleri konulu suç gerilim dizileri arasında arasında özlediğimiz bir tat..

Dizimizin konusuna gelecek olursak Alice yani baş kahramanımız mini mini bir kızdır. Yeler bir İtalyan televizyon kanalında çalışan Alice'in eski sevgilisi kendisini hazır değilim diye terk ederken yeni hamile sevgilisine evlenme teklif eder. Alice aşk hayatında berbat bir haldeyken üzerine birde iş yerine gelen yeni gözlemciyle hiç beklenmedik şekilde tanışır ve artık işi de sallantıdadır. Negatif hayatını artık kabullenen Alice astroloji gurmesi Tio ile tanışır ve bundan sonra tüm ilişkilerini Tio'ya sorarak aşkı bulmaya çalışır. 

Dizide her bölüm Alice'in tanıştığı bir burç üzerinden gidiyor. İlk sezonda 6 burç işlendi. 

An Astrological Guide for Broken Hearts Oyuncuları;

Claudia Gusmano – Alice

Michele Rosiello – Davide Sardi

Lorenzo Adorni – Tio Falcetti

Alberto Paradossi – Carlo Baresi

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

Esther Elisha – Paola Costa

Fausto Maria Sciarappa – Enrico Crippa

Emanuela Grimalda – Marlin De Rose

Lucrezia Bertini, Giancarlo Ratti

Bebo Storti, Maria Amelia Monti