Ünlü oyuncu Alperen Duymaz yeni dizi projesi için harekete geçti. Pastel Film ile anlaşma sağlayan Alperen Duymaz’ın tek şartı vardı. Peki, Alperen Duymaz’ın yeni dizisi ne zaman başlayacak? Alperen Duymaz’ın partneri kim olacak? İşte detaylar…

Genç neslin en başarılı oyuncuları arasında yer alan Alperen Duymaz, yeni sezonu da es geçmedi. Yapımcıların peşinden koştuğu oyuncu ile Pastel Film mutlu sona ulaştı. Pastel Film ile anlaşma sağladıklarını açıklayan Alperen Duymaz, yeni dizi projesi için çok heyecanlı olduğunu açıkladı. Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile oyunculuk kariyerine start veren genç oyuncu başarılı performansı ile beğeni kazandı. Bodrum Masalı, Zemheri, Çarpışma ve Çukur dizilerinde yer aldı. Alperen Duymaz’ın televizyon ekranındaki son projesi ise Son Yaz oldu. Ali Atay ile başrollerini paylaştığı dizi, yüksek reyting oranlarına rağmen final kararı almıştı. Dijital medyaya iş yapmak istediğini her fırsatta dile getiren Alperen Duymaz, Erkek Severse dizisi ile karşımıza çıktı. Büşra Develi ile başrollerini paylaştığı dizi Bein Connect ekranında yayınlandı. Erkek Severse dizisi yakışıklı oyuncunun hayranları tarafından beğeniyle karşılandı. 

Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti! Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti!

3449312_810x458

Alperen Duymaz’ın yeni partneri 

Yeniden televizyon ekranına geri dönmek istediğini ifade eden Alperen Duymaz, senaryo okumalarını tamamladı. Pastel Film’in sunduğu projeye evet yanıtını veren başarılı oyuncu, yeni dizisi için hazırlıklara başladı. Alperen Duymaz’ın partneri kim olacak sorusunun yanıtı ise farklı isimleri kapsıyor. Pastel Film’in Hande Erçel ile görüşme yaptığı ortaya çıkmıştı. Ayrıca, Melisa Şenolsun ismi de gündeme getirildi. Alperen Duymaz’ın yapım ekibinden özel isteklerde bulunduğu öğrenildi. Partner seçiminde karar verici konumda yer almak istediği ortaya çıktı. Başarılı oyuncu eşi Kübra Kelkit’ten boşandığı haberleri ile gündeme gelmiş, iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıklamıştı. Lakin, eşiyle yaşadığı kıskançlık krizleri nedeniyle partner seçiminde dikkatli davranmak istediği ileri sürüldü.