Son Yaz dizisinin Akgün Gökalp Taşkın'ı Alperen Duymaz yeni dizisi Erkek Severse ile dönüyor. Alperen Duymaz dizide Kenan karakterine hayat verecek. Erkek Severse konusu ne? Erkek Severse oyuncuları

Fox TV'nin sosyal medyada oldukça aktif bir kitlesi olmasına rağmen reytinglerde düşük seyreden dizisi Son Yaz finalinin ardından oyuncular yeni dizileriyle el sıkıştı bile.

Son Yaz dizisinde Akgün Gökalp Taşkın'ın karkaterine hayat veren Alperen Duymaz'da yeni dizisi ile ara vermeden dönüyor. 

Ali Atay, Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan, Birce Akalay'ın başrollerinde yer aldığı Son Yaz dizisi finalinin ardından oyuncular yeni dizilerine başladı bile. Onlardan biride Alperen Duymaz.

Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor

Yakışıklı oyuncu Alperen Duymaz, Aslı Zengin'in senaryosunu yazdığı "Erkek Severse" adlı dizide bir dijital pazarlama şirketinin sahibi Kenan karkaterine hayat verecek.

Alperen Duymaz'ın yeni dizisi Erkek Severse oldu. Peki Erkek Severse konusu ne? Erkek Severse oyuncuları kim? Alperen Duymaz'ın dizideki partneri kim? Erkek Severse hangi kanalda? Erkek Severse ne zaman başlıyor?

Alperen Duymaz'ın yeni dizisi Digitürk'ün digital kanalı beIN CONNECT 'de yayınlanacak. Gold Film imzalı Erkek Severse dizisinin yönetmen koltuğunda Ömür Atay oturacak.

Dizide Alperen Duymaz ideal bir erkek karakterine hayat verecek.

ERKEK SEVERSE KONUSU NE?

Erkek Severse dizisinde Alperen Duymaz, bir dijital pazarlama şirketinin sahibi Kenan karakterine hayat verecek. Alperen Duymaz'ın partneri kim olacak henüz belli değil. Dizideki Kenan karakterine eşinden boşanmış ve 2 çocuklu bir karkater eşlik edecek.

ilk sezon için 13 bölüm düşünülen  dizide Kenan ve Zeynep’in hikayesi anlatılacak. Zeynep'in eski eşi çok sorumsuz bir adamdır. Zeynep işsiz kalınca yeni girdiği Yelda'ya ait iş yerinde hayatı değişecek.