TRT'nin merakla beklenen dizisi Alparslan Büyük Selçuklu bugün var mı? Alparslan Büyük Selçuklu gerçek hikayesi ne? Alparslan Büyük Selçuklu karakterleri kim? Alparslan Büyük Selçuklu konusu ne? Alparslan Büyük Selçuklu ne zaman başlıyor?

TRT'nin merakla beklenen dizisi Alparslan Büyük Selçuklu bu akşam ekranlara gelmeye hazırlanıyor! 

Başrollerinde Fahriye Evcen ve Barış Arduç'un yer aldığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ne zaman babşlıyor soruları bu akşam son buluyor! 

Tarihi Osmanlı dizilerinin revaçta olduğu son zamanlarda yeni bir dizi daha ekranlara geliyor. Geçtiğimiz sene  reytinglerde birinci olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin geçmiş zamana giderek Alparslan dönemini ekrana geleceği Alparslan Büyük Selçuklu dizisi bu akşam ekrana geliyor. 

İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi! İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi!

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi nerede çekiliyor? Alparslan Büyük Selçuklu dizisi saat kaçta? Alparslan Büyük Selçuklu oyuncuları kim? Alparslan Büyük Selçuklu tarihi karakterleri kim? Alparslan Büyük Selçuklu gerçek bir hikaye mi? 

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi bu akşam TRT'nin yayın akışında saat 20.00'da yer alıyor. Bu akşam ekranlara gelen dizi ATV'de Kalp Yarası, Show Tv'de Üç Kuruş, Fox Tv'de Yasak Elma dizilerine rakip olarak reyting savaşı verecek. 

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde

Barış Arduç - Sultan Alparslan,

Fahriye Evcen - Akça Hatun,

Yudaer Okur - Turğul Bozan,

Erdinç Gülener - Çağrı Bey,

Barış Bağcı -  Tuğrul Bey, 

Gizem Karaca - Evdokya, 

Sarp Levendoğlu - Romen Diyojen karakterilerine hayat verecek..

Alparslan dizisi nerede çekiliyor?

Sultan Alparslan dizisi İstabul'da çekiliyor. Dekorlarla Ani Şehri Vaspurakan Bölgesi, Büst şehri birebir yansıtılmaya çalışılacak.