TRT 1’in yeni dizisi Alparslan Büyük Selçuklu Evdokya kimdir? Alparslan Büyük Selçuklu Evdokya'yı hangi oyuncu oynuyor? Gizem Karaca kimdir? Gizem Karaca kaç yaşında? Gizem Karaca biyografisi? Gizem Karaca oynadığı diziler? Gizem Karaca sevgilisi kim? Gizem Karaca ne mezunu?

TRT 1’de bu akşam başlayan ve konusu ile de iddialı olan dizi Alparslan Büyük Selçuklu bu akşam ilk bölümü ile ekranlara geliyor. Pazartesi akşamlarının fenomen dizisi olmaya göz diken dizinin karkaterleri ve oyuncuları merak edildi.

TRT 1’de bu akşam başlayacak olan Alparslan dizisi büyük merak uyandırdı. Başrolünde Barış Arduç ve Fahriye Evcen'in yer aldığı kadrosunda Barış Bağcı, Mehmet Özgür, Yurdaer Okur, Erdinç Gülener, Gizem Karaca ve Sarp Levendoğlu gibi isimlerin yer aldığı Alparslan dizisi bu akşam başlıyor. Dizide Evdokya karakteri güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Peki Evdokya karakterini hangi oyuncu canlandırıyor? Gizem Karaca'nın canlandırdığı Evdokya karakterinin tarihteki yeri ne? Evdokya gerçekte var mı?

Alparslan Büyük Selçuklu Evdokya karakteri hikayesi ve güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Alparslan Büyük Selçuklu Evdokya kimdir? Alparslan Büyük Selçuklu Evdokya’yı hangi oyuncu canlandırmaktadır? Alparslan Büyük Selçuklu Evdokya gerçek adı ne? Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Evdokya’yı Gizem Karaca canlandırmaktadır. Gizem Karaca kimdir? Gizem Karaca nereli? Gizem Karaca kaç yaşında? Gizem Karaca hangi dizilerde rol aldı?

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU EVDOKYA KİMDİR?

Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler? Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler?

5 Yaşında ailesini kaybetmiş bir kız çocuğu olarak ailesinin intikamını almak üzere eğitilmiş ve hırslandırılmış, amacı Sultan Memed’i öldürmek olan güzelliği ve hırsı ile dikkat çeken bir karakterdir. Gerçekte bir savaşçı olan Evdokya devlet işlerinde ayrıca gizli teşkilta hizmet eder.

GİZEM KARACA KİMDİR?

7 Eylül 1992 İstanbul doğumlu olan güzelin asıl mesleği mankenlik. Kemal Ekmekçi ile 2017 yılından beri evli olan Gizem Karaca anne tarafından Arnavut olup baba tarafından Selanik göçmenidir. Çocukluğunu ABD ve Kanada’da geçiren ünlü manken lise yıllarında Türkiye’ye dönerek İstanbul Üniversitesi Fransiz Dili ve Edebiyatı bölümünde eğitim aldı. Miss Turkey 2011 yılı 2. Güzeli seçilen Gizem Karaca yarışma sonrası 2012 yılında yayınlanan Eve Düşen Yıldırım dizisinde başrol alarak oyunculuk kariyerine başladı. Emirin Yolu adlı dizide de aynı şekilde başrol alıp dizinin sonrasında yayından kaldırılması üzerine Amerika’ya giderek New York Film Akademisi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. Oynadığı birçok dizide başrol alacak kadar şanslı ve başarılı oyuncu artık Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde Evdokya karakterine can veriyor.

YER ALDIĞI DİZİLER

Muhteşem Yüzyıl / Cariye/2011 Eve Düşen Yıldırım/ Muazzez /2012 Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu / Güneş/ 2012 Benim Hala Umudum Var /Umut / 2013 Seni Seviyorum Adamım / Ezel / 2014 Güzel Köylü / Gül / 2014 İstanbul Sokakları /Nazlı /2016 İçimdeki Fırtına / Deniz/2017 Küçük Ortak / Ceren / 2017 Ay Lav Yu Tuu / Sultan / 2017 İnsanlık Suçu / Suna / 2018 Hürkuş Göklerdeki Kahraman / Hadiye/ 2018 Sosyetik Gelin / Selin / 2018 Organik Aşk / Merve /2018 Bizim Semtin Çocukları / Gizem /2019 Şampiyon / Elisa / 2020 Dayı: Bir Adamın Hikayesi / 2020 Baraj / Bahar / 2020 Elli Kelimelik Mektuplar / 2021