TRT'nin yeni dizisi Alparslan Büyük Selçuklu setinde eski aşklar buluştu! Burak Özçivit bu duruma ne diyecek? Fahriye Evcen'in bir zamanlar adı aşk dedikodusuna karştığı Barış Bağcı ile Alparslan dizisinde beraber yer alması kıskançlık krizi çıkarır mı?

Burak Özçivit ile örnek bir evliliği süren Fahriye Evcen eski aşkı Barış Bağcı ile aynı dizide yer aldı. 

TRT 1’de bu akşam başlayacak ve konusu ile de iddialı olan yönetmenliğini Sedat İnci’nin yaptığı ve senaristliğini Emre Konuk’un üstlendiği dizi Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde Büyük Selçuklu İmparatorluğu’nun devlet yapısı ve olaylarını Alparslan dönemi ile alıyor. Oyuncu kadrosu ile de gündemde olan dizide Barış Arduç, Fahriye Evcen, Mehmet Özgür, Yurdaer Okur, Erdinç Gülener, Gizem Karaca ve Sarp Levendoğlu yer alıyor.
Bu kadroya Tuğrul Bey karakteri ile Barış Bağcı’nın da eşlik ediyor olması akıllara Fahriye Evcen ile olan eski aşk iddialarını getirerek “şimdi ne olacak?” dedirtti.  Akça Hatun rolü ile Barış Bağcı ile oynayacak olan Fahriye Evcen’in tutumu da ayrıca merak konusu.

Datça'da Mesut Yar ve Demet Akalın rüzgarı Datça'da Mesut Yar ve Demet Akalın rüzgarı

3ab_bff95

Bilindiği üzere bir ara Fahriye Evcen’in Özcan Deniz’den kıskançlık nedeni ile ayrılmasına da neden olan Barış Bağcı ile olan aşk iddiaları çok uzun süre konuşulmuştu. Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in aşkı da sette başlamış ve o dönem Özçivit'in beraberlik yaşadığı Ceylan Çapa kendisine gelen dedikodular sonrası sürekli olarak sette yer almıştı ancak sevgilisini kaptırmamayı başaramamıştı.

afff

Kanal D’nin zamanında reyting rekortmeni olan dizisi Yaprak Dökümü’nde beraber rol alan Necla karakterine hayat veren Fahriye Evcen ve Ali Sarper karakterine hayat veren Barış Bağcı’nın dizideki aşklarının gerçek olduğu dilden dile, haberden habere konuşulmuştu.

Kaderin bir cilvesi midir bilinmez ama bu iki aşk kahramanının yıllar sonra tekrar aynı sette buluşması tarihin tekerrür etmesi olur mu? Burak Özçivit bu beraberlikten nasıl etkilenir? İlerleyen günlerde bir kriz yaşanır mı? Bunlar şu anda merak edilen konular olarak burada dursun, bu buluşma şimdiden dizi setinde konuşulur duruma gelmiş olduğu çıkan haberler arasında.

İlerleyen günlerde hem Fahriye Evcen ve Barış Bağcı beraberliği nereye gidecek hem de dizi de herhangi bir oyuncu değişikliği konuşulduğu gibi gerçekleşecek mi göreceğiz.