TRT 1 ekranlarında reyting rekorları kıran Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde üzen ayrılık yaşandı. Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde başrol diziye veda etti! Ancak bu ayrılık hayranları tarafından tarihe aykırı olarak yorumlandı. İşte o veda!

TRT 1 ekranların en ço sevilen dizileri arasında yer alan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde üzen ayrılık. Yeni sezon çekimlerine haftaya başlayacak olan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde beklenmedik ayrılık yaşandı. Başrol diziye veda etti. Hayranları gelen haberle adeta yıkıldı!

Akli film'in yapımcılığını üstlendiği, Sedat İnci'nin yönetmen koltuğunda oturduğu Alparslan Büyük Selçuklu dizisi yeni sezon çekimleri öncesi hiç hesapta olmayan ayrılıkla kahroldu.

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

Barış Arduç ile devam edecek dizide başrol oyuncusu Fahriye Evcen veda etmiş, ancak kadroya iki bomba isim katılmıştı. Yeni sezon çekimlerinde ise tarihe aykırı bir olay yaşandı ve sevilen isim veda etti!

Romen Diyojen olmayacak!

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde tarihin akışına ters bir ayrılık yaşandı. Romen Diyojen karakterini canlandıran Sarp Levendoğdu sevilen diziden veda etti. Başarılı oyuncu sosyal medyadan vedası herkesi üzdü!

Sarp Levendoğlu Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden neden ayrıldı?

Özel durumlar nedeniyle 2 hafta tatil sonrası hemen çekimlere başlayacak Alparslan Büyük Selçuklu yeni sezon çekimleri öncesi veda eden Sarp Levendoğlu yapımcıyla para konusunda anlaşamadığı için diziye veda ettiği öğrenildi.

Tarihe aykırı!

Romen Diyojen karakterinin diziden ayrılması büyük olay oldu. Hayranları Alparslan ile Diyojen Malazgirt savaşını gerçekleşmeden ayrılmasına tepki gösterdi.

Sarp Levendoğlu dönebilir!

Sezon finalinde ölmeden diziden giden Romen Diyojen karakteri er yada geç diziye geri dönebilir. Çünkü Alparslan ve Diyojen büyük savaşı yapmadan hikaye tamamlanmayacak. Romen Diyojen karakteriyle başka bir oyuncuyla anlaşılır mı bilinmiyor.