TRT 1’in başarılı dizilerinden biri olan Alparslan Büyük Selçuklu Pazartesi yaptığı sezon finali ile sezona damgasını vurdu.

Sezon finalinde Akça Hatun rolü ile ilgi gören  Fahriye Evcen sezon  finalinde son kez ekranlara geldi. Ayrılığı beklemeyen izleyici Evcen’in ayrılığına çok şaşırdı. Diziye  yeni sezonda çarpıcı isimlerde katılacak olan diziye Ezgi Çelik Asude karakteri ile renk katacak.

Ömer dizisinde sürpriz transfer! Ömer dizisinde sürpriz transfer!

Ezgi Çelik Alparslan Büyük Selçuklu’ da

Dizinin yapımcısının yaptığı  açıklamaya göre Emre Konuk sosyal medya hesabından Ezgi Çelik'in İbrahim Yınal' ın karısı Öke Hatun rolü ile yeni sezonda diye yazdığı görüldü. Ezgi Çeliği Asi rolü ile 2009 yılında izleyici İnci karakteri ile tanımıştı. Sinema ve dizilerde ekran karşısına farklı rollerde çıkan Ezgi Çelik Arka Sokaklar, Bende Özledim, Söz, Şubat, Dayan Yüreğim, Maria ve Mustafa rolü ile ekranlara gelmişti. Son olarak Fox TV'deki Kanunsuz Topraklar dizisi ile Asude rolüne hayat vermişti.  

Fahriye Evcen Yeni Sezonda Yer Almayacak

Alparslan dizisinin başarılı bir performans göstermesinin ardından TRT 1 dizisi Alparslan dizisinde Pazartesi günlerinin beğenilen dizisi Alparslan başarılı bir yapım olarak izleyicinin beğenisini topladı. Hikâyede Akça Hatunun hikâyesi 27.bölümde netleşti ve Fahriye Evcen diziye devam etmek istemediği için diziden ayrıldı. 

İzleyiciyi üzen habere göre yeni sezonda Akça Hatun karakteri artık yer almayacak. Anlaşmasını uzatmayan Fahriye Evcen yapımcının ısrarlarına rağmen diziden ayrılarak ekranlara veda etmiş oldu. Boşluğunu doldurma düşüncesinde olan yapımcı Emre Misafir başka bir meşhur oyuncu ile anlaşma yaparak yeni kadroda Ezgi Çeliğin oynayacağını duyurdu. Sosyal hesaplarından Ezgi Çelik'in İbrahim Yınal'ın karısı Ezgi Çelik paylaşımın da bulundu.

Alparslan Büyük Selçukluda Neler Olacak?

Pazartesi akşamları ekranlara gelen dizi izleyicinin ilgisini çekmeyi başarmıştı Akli film ‘den çıkan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde kadro yenilenmeye devam ederken bir transferde Gürcü Prens Rati adlı karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Emre Kızılırmak' da kadroya eklendi. Büyük Selçuklu babasının intikamını almaya gelecek olan Prens'in Roma karşı ne yapacağı şimdiden merak konusu oldu. 

Sedat İncinin yönetmenliğini yaptığı ve yapımcısının Emre Konuk olduğu dizi Alparslan Büyük Selçuklu,  dizisinde Fahriye Evcen, Barış Arduç, Yurdaer Okur, Mehmet Özgür, Sarp Levendoğlu, Toprak Sergen, Sinan Tuzcu, Esila Umut, Rabia Soytürk,  Hakan Şahin, Esra Kızıldoğan ve Ayşegül Ünsal gibi geniş kadro eşlik ediyor. Ayrıca İstanbul Devlet Tiyatrosunda oynayan aktörlüğün yanı sıra seslendirme ve televizyon çalışmaları ile yer alan Şahin Çelik Alparslan Büyük Selçuklu kadrosunda yer alacak. 

Reytingleri Kıran Dizi Selçuklu Yeni Sezonda Bomba Gibi Olacak 

Dönem dizilerinin sevilen ve beğenilen dizisi Alparslan Büyük Selçuklu reyting rekorları kırarken kadrosunu da yeni oyuncuları eklemeye devam ediyor. Türklerin efsanesinin konu alan dizi Alparslan Büyük Selçuklu izlenme rekorlarını kırmaya devam ederken kurtlar Vadisi dizisi ile tanınan Şahin Çelik dizinin kadrosunda yeni sezon da ekranlarda olacak. Oldukça geniş oyuncu kadrosuna sahip olan dizide usta oyuncular ve sevilen bir kadro olmasından dolayı ilgiyi daha da fazla toplayacak gibi görünüyor.

Şimdiden yeni kadroya katılacak oyuncuların Alparslan dizisine nasıl renk katacağı merak konusu. Yeni sezonun iple çekildiği dizi Alparslan Büyük Selçuklu dizisi dönem filmi olarak oldukça ilgi çeken dizilerden biri. Sevilen dizi Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde sürpriz isimler katılmaya devam ederken dizisinin yeni sezonda nasıl gelişmeler yaşayacağı ize merak ediyor. Eylül ayında yeni sezonla ekranlara gelecek olan Alparslan dizisi sezon finali ile dikkatleri üzerine çekmiş reytingleri üst sıralarda yer alan dizi olarak izleyicinin yeni sezonda da ilgi görmesini sağlayacak gibi görünüyor.