Sultan Alparslan’ın büyüleyici destansı hikayesinin anlatılacağı TRT’nin projesi Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin ne zaman başlayacağı, nerede çekildiği ve başrollerinde kimin olacağı merak konusu oldu.

TRT 1 kanalında izleyicisiyle buluşan ve reytinglerin yüksek olduğu “Uyanış Büyük Selçuklu” dizisinin devamı niteliğinde olan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin merakla beklenen yayın tarihi belli oldu. Sultan Alparslan’ın büyüleyici destansı hikayesini konu alan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin birinci bölüm fragmanı nefes kesti. Dizinin ayrıca merak edilen bir diğer konusu da nerede çekildiği oldu.

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

s3

Alparslan: Büyük Selçuklu Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Yönetmen koltuğunda Sedat İnci’nin oturduğu Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin ne zaman yayınlanacağı merak edilenler arasında yer aldı. Sultan Alparslan’ın büyüleyici destansı hikayesinin anlatılacağı Alparslan: Büyük Selçuklu dizinin efsane fragmanı izleyenleri oldukça etkiledi.

 Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin ilk bölümü, 8 Kasım 2021 saat 20.00’ de TRT 1 ekranlarına geleceği öğrenildi. Dizinin fragmanında yer alan savaş sahneleri heyecanı oldukça arttırdı. Fragmana, Barış Arduç’un can verdiği Alparslan’ın ''Ben bileği bükülmez Çağrı Bey oğlu Muhammed Alparslan!'' sözleri oldukça dikkat çekti.

s2

Başrollerinde Kim Var?

TRT 1 ekranlarında yayına girecek olan Alparslan: Büyük Selçuklu dizinin başrollerinde kimin yer alacağı en çok merak edilen konular arasında. Ünlü yönetmen Sedat İnci’nin yönettiği ve Sultan Alparslan’ın muhteşem destansı hikayesinin anlatıldığı Alparslan: Büyük Selçuklu dizinin yayınlanan fragmanında başrollerin kim olduğu öğrenildi.

TRT 1 kanalında izleyicisiyle buluşan ve reytinglerin yüksek olduğu “Uyanış Büyük Selçuklu” dizisinin devamı sayılabilecek Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin başrollerinde yakışıklı oyuncu Barış Arduç ve güzel oyuncu Fahriye Evcen yer alacak. Ayrıca Erdinç Gülener ve Barış Bağcı, Esila Umut, Korel Cezayirli, Mehmet Özgür ve Mim Kemal Öke de Alparslan Büyük Selçuklu oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimlerden bazıları.

s5

Peki Alparslan: Büyük Selçuklu Dizisinin Konusu Ne?

8 Kasım 2021 saat 20.00’ de TRT 1 ekranlarına gelecek olan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin konusu yayınlanan fragman ile netleşti. Sedat İnci’nin yönettiği Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinde birbirinden başarılı oyuncular yer aldı.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin final yapması ile Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin çekimlerine başlanmıştı. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin devamı niteliğinde olan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi, Sultan Alparslan’ın muhteşem destansı hikayesini, hayatını konu edinecek.  

Birinci sezonda "Uyanış: Büyük Selçuklu" adıyla Selçuklu İmparatorluğu’ nun Melikşah dönemi anlatıldı. İkinci sezonda ise Türk ve Selçuklu tarihinin hükümdarı Sultan Alparslan’ın hayatını konu alacak. Dizinin ilk bölümü 8 Kasım saat 20.00'de TRT 1'de yayınlanacak.

Alparslan: Büyük Selçuklu Dizisi Nerede Çekiliyor?

İlk bölümü 8 Kasım saat 20.00'de TRT 1'de yayınlanacak Alparslan: Büyük Selçuklu dizinin nerde çekildiği ilgi duyulan bir diğer alan. Sultan Alparslan’ın hayatını konu alan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi İstanbul’ da çekimlerin yapıldığı bilinmektedir.

Sedat İnci’nin yönettiği Alparslan: Büyük Selçuklu dizinin başrolünde yer alan Fahriye Evcen güzelliği ile göz kamaştırdı. Güzel oyuncunun formunu koruduğu da gözlerden kaçmadı.