Barış Arduç ve Fahriye Evcen’in başrollerinde yer aldığı, Alparslan Büyük Selçuklu Dizisi ilk bölümü ile bu aksam TRT 1’ de izleyici ile buluştu. Pazartesi akşamları reytingler kızışacağa benziyor. Üç Kuruş ve Yasak Elma dizilerinin reytinglerde zirve yapması ile Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinin reytingleri merak konusu oldu.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, bu akşam TRT 1 ekranlarında ilk bölümü ile izleyici ile buluştu. Dizi ilk bölüm ile izleyicileri ekran başında tutmayı başardı. Anadolu’nun kapılarını Türklere açan Alparslan’ın hayatının islendiği dizinin nerede çekildiği, oyuncu kadrosu ve konusu en çok merak edilenler arasında yer aldı.kako-jeUJa5r1YKbYqLjL

Alparslan Büyük Selçuklu Dizisi İzlendi Mi?

Yönetmenliğini Sedat İnci’nin yaptığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, başrollerinde Fahriye Evcen ve Barıl Arduç’un olmasıyla da ekranlara müthiş bir giriş yaptı. 8 kasım 2021 tarihinde izleyici ile buluşan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi izleyiciden tam aldığı görülmekte. Televizyon dünyasının en iddialı dizilerinin ekrana geldiği pazartesi günleri artık daha da heyecanlı geçece benziyor.

Senaristliğini Emre Konuk’un yaptığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin ekranlara gelmesi ile pazartesi akşamı reytingleri baya kızışacak. Heyecanla beklenen Alparslan Büyük Selçuklu dizisi bu akşam başladı. Show TV’ nin yeni sezon dizilerinden olan ve fenomen dizisi olmaya aday Üç Kuruş da ikinci bölümü ile pazartesi akşamları ekrana gelecek. Üç Kuruş dizisi de aylardır heyecanla beklenen diziler arasında yer alıyordu. Üç Kuruş, ilk bölüm ile de reytinglerde iyi bir başlangıç yaptı. Ama Fox TV’ de ekranlara gelen Yasak Elma dizisinin tahtını sallayamadı. Bakalım bu akşam Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin de başlaması ile reytingler nasıl bir sonuç verecek. Heyecan konusu oldu.

kako-yRbNzl35vquElrQz

Alparslan Dizisi Reyting Sonuçları

Yönetmenliğini Sedat İnci, senaristliğini de Emre Konuk’un yaptığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin ekranlara gelmesi ile pazartesi akşamı reytingleri baya kızışacağa benziyor. Heyecanla beklenen Alparslan Büyük Selçuklu dizisi bu akşam başladı.

Show TV’ nin yeni sezon dizilerinden olan ve fenomen dizisi olmaya aday Üç Kuruş da ikinci bölümü ile pazartesi akşamları ekrana gelecek. Üç Kuruş dizisi de aylardır heyecanla beklenen diziler arasında yer alıyordu. Üç Kuruş, ilk bölüm ile de reytinglerde iyi bir başlangıç yaptı. Ama Fox TV’ de ekranlara gelen Yasak Elma dizisinin tahtını sallayamadı. Bakalım bu akşam Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin de başlaması ile reytingler nasıl bir sonuç verecek. Heyecan konusu oldu.

Ay yapımı Show TV’nin yeni sezon dizisi Üç Kuruş, İçerde ve Çukur’ dan sonra benzer heyecanı veren dizilerini tekrardan bulan izleyici Üç Kuruş’un hikayesini oldukça sevmişe benziyor. Başrollerinde Nesrin Cavadzade, Uraz Kaygılaroğlu, Aslıhan Malbora gibi başarılı oyuncuların yer aldığı ve izleyicileri romanların hayatına götüren Üç Kuruş, ilk bölümü ile iyi bir reyting aldı.

Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma, son haftalarda bütün kategorilerde bir numaraya yerleşiyor. Dolayısıyla Üç Kuruş ve heyecanla beklenmesine rağmen Yasak Elma’yı geçemedi. Beklentilerin önümüzdeki haftalarda reytingleri yükseltip lider olacağı yönünde.

Bu akşam ekranlara gelen başrollerinde Fahriye Evcen ve Barış Arduç’un yer aldığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, TRT 1 dizisinin pazartesi akşamı dengelerini ne yönde etkileyeceği büyük merak konusu oldu.

Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi

Yönetmenliğini Sedat İnci'nin yaptığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisi başarılı oyuncu kadrosu ile de dikkatleri çekti. Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, Barış Arduç, Fahriye Evcen, , Mehmet Özgür, Erdinç Gülener, Barış Bağcı, Sarp Levendoğlu, Gizem Karaca ve Yurdaer Okur gibi birbirinden başarılı oyuncu kadrosu ile ekranda izleyici ile buluştu.