Başlık biraz tuhaf gelebilir ama ne yazılır bilemedik, tıpkı sosyal medyada patlayan olaya ne diyeceğini bilmeyen milyonlar gibi. Sosyal medyayı resmen çalkalayan Alişan’ın eski sevgilisi Seda Önder olayının perde arkasını aşağıda okuyun bakalım siz ne diyeceksiniz?

Öncelikle Kimdir Seda Önder? Bakın burası çok önemli.

1987 Sakarya doğumlu aslen Boşnak kökenli olan Seda Önder müziğe olan ilgisi ile zamanında Demet Akalın, Yeşim Erçetin ve Yaşar İpek gibi isimlerin vokalistliğini yaptı. Ama ünlenmesine neden olan şey tabi ki bunlar değil.

Alişan ile yaşadığı kısa beraberlik ile adını duyuran Seda Önder, ayrılıkları sonrası Alişan’ın talebi ile Demet Akalın kadrosundan çıkartıldı. Sonrasında ise Demet Akalın’a yönelik doğurganlığı yok ifadeleri sebebi ile Akalın tarafından “kadınlığına hakaret” sebebi ile mahkemeye verildi. Bu şekilde unutulmaya yüz tutmuş ismi tekrar gündem oldu çünkü bu olay senelerce konuşuldu.

Ünlenen ismi ve özellikle Türkiye'nin önde gelen saat firmalarının sahibi ve Sapan Group'un genç veliahtı olan İhsan Sapan ile evliliği sonrası edindiği lüks yaşam ile 450 bin takipçi kitlesi ile sosyal medya fenomeni oldu ki zira Seda Önder de lüks yaşamı ile özel hayatını sosyal medya üzerinden paylaşarak takipçi kasan az ünlülerden.

5a1f948e2269a2212422a128

Daha önce de yaptığı baby-shower kutlaması ve paylaşımları ile gündeme gelen Seda Önder hatırlarsanız bir dönem de "güzelliğimden şarkının bittiğini anlayamıyorlar" cümlesindeki özgüveni ile bolca konuşulmuştu.

Seda Önder neden sosyal medyanın gündeminde? Seda Önder kimi nasıl aşağıladı?

Geçimini tabi ki değil ama küçük bir eve katkıyı her influencer gibi yediğini, içtiğini, gezdiğini, gördüğünü ve kıyafetini paylaşarak sağlayan Seda Önder geçtiğimiz gün bir takipçisinden gelen paylaşımına yönelik yorumuna öyle bir cevap verdi ki, sosyal medya bir oturup bir kalktı desek yeridir.

Hadise ve Hakim Ziyech sevgili mi? Hadise ve Hakim Ziyech sevgili mi?

Gülümseyerek “giyin, süslen, poz ver, başka iş yok” diyen takipçisine “..evet işim o. Senin bir yılda yaptığın ciroyu ben bir paylaşımla felan yapıyorum, zoruna gidebilir” şeklinde bir cevap verdi.

Bu şekilde bir aşağılamayı tabi ki sosyal medya kullanıcıları affetmedi ve Seda Bakan’a cevap vermek için sıraya girdi.

Aşağıda bazı yorumları paylaşıyoruz ama aslına bakarsanız en güzel ve doğru yorum ise bunları takip edip para kazandırdığımızı ve bu sebeple duyduğumuz her lafı hakkettiğimizi hatırlatan kişiden geldi.

s-ff7f0533e0252cd5be788432dcc31b349d2a605d

gfgfng

agg