Geçtiğimiz günlerde sık sık boşanma haberleri ile gündeme gelen Alişan ve Buse Varol, bu defa yaşadıkları krizi kimin çözdüğü ile gündeme bomba gibi düştü. Ünlü çiftin evliliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın kurtardığı söylendi.

Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban ayrılmıyor! Özgür Ozan açıkladı Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban ayrılmıyor! Özgür Ozan açıkladı

Ünlü sanatçı Alişan ve eşi oyuncu Buse Varol geçtiğimiz günlerde boşanmanın eşiğinden döndü. Abisi Selçuk Tektaş’ın coronadan vefatının üzerine kızının doğum günü için organizasyon yapmak istemediği söylenen Alişan, eşi Buse Varol ile kriz yaşadığı iddia edildi. Yine iddiaya göre Alişan ve Buse Varol çiftinin barışmasını Emine Erdoğan’ın istediği söylendi.

8_1280x720-9

Alişan ve Buse Varol Krizinin İç Yüzü!

45 yaşındaki ünlü şarkıcı Alişan coronadan dolayı abisi Selçuk Tektaş’ı kaybetti. Ailecek büyük bir kayıp yaşayan Tektaş ailesi büyük bir sarsıntı yaşadı. Alişan rahmetli abisi Selçuk’ un eşini ve çocuklarını hiç yalnız bırakmadı. Büyük bir acı yaşayan Selçuk Tektaş’ın eşi ve kızlarını yalnız bırakmayan Alişan, evliliğinde kriz yaşadı.

Ünlü oyuncu Buse Varol ve başarılı şarkıcı Alişan geçtiğimiz günlerde her evlilikte olduğu gibi onlar da kendi evliliklerinde kriz yaşadı. İkilinin boşanacağı yönünde çıkan haberleri daima yalanladı. Ünlü şarkıcı Alişan bizi bize bırakın demişti. Kısa bir süre sonra çift el ele görüntülenince krizi çözdükleri anlaşıldı. Ünlü çiftin evliliklerinde ki krizi çözmesi ile sevenleri oldukça mutu oldu.

2_1280x720-116

Alişan ve Buse Varol Çiftini Emine Erdoğan Barıştırdı!

Alişan ve Buse Varol çifti 6 Mayıs 2018 tarihinde nikah masasına oturdu. Ünlü çift önce oğlu Burak’ı kucaklarını aldı ardından da kızları Eliz dünyaya gözlerini açtı. Güzel oyuncu Buse Varol kızı Eliz’in doğum günü için parti hazırlamıştı. Ancak partide aileden hiç kimsenin olmaması ve Varol’un sosyal medya paylaşımlarında sadece kızı ile olan kareleri paylaşması dikkat çekmişti.

Başarılı şarkıcı Alişan ise kızı Eliz’in doğum gününü aile arasında kutlayarak kendi sosyal medya hesabında eşi Buse Varol olmadan ailecek fotoğraf paylaşması sevenlerinin dikkatinden kaçmadı. İkilinin kızları Eliz’in birinci yaş gününü ayrı ayrı kutlaması ve paylaşımlarında birbirlerine yer vermemesi akıllara boşanma ihtimalini getirmişti. Ancak çift geçtiğimiz günlerde ele ele görüntülenince barıştıkları anlaşılmıştı. Ancak Alişan’ın annesi Suzan Tektaş’ın hala gelini Buse Varol’a kızgınmış.

Boşanmanın eşiğinden dönen Alişan ve Buse Varol çiftinin evliliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın kurtardığı iddia edildi. Emine Erdoğan Alişan’ı sevdiği için araya girdiği ve eşi Buse ile barışmasını istediği söylendi. Söylentilere göre Erdoğan’ın “bu evliliği kurtarın çocuklar, gözden geçirin” demiş. Bu iddialar sonucunda da ünlü çiftin barıştığı söylendi.