Ünlü şarkıcı Alişan ve Buse Varol, son zamanlarda boşanma haberleri ile gündemdeydi. Ünlü oyuncu Buse Varol alyansını çıkarıp tekrardan takmıştı. Varol, “yüzük bir gösterge değil” demişti. Ünlü oyuncu Varol, imajını da değiştir. Buse Varol yeni görüntüsü ile sosyal medyada fotoğraf paylaştı. Varol’un paylaşımına eşi Alişan kayıtsız kalmadı.

Alişan ve Buse Varol çifti son zamanlarda boşanma haberleri ile gündeme geliyordu. Kardeşini covid-19 dan dolayı kaybeden Alişan’ ın evliliğinde de kriz yaşandığı iddia edildi. Ünlü çift kızları Eliz’ in birinci yaş gününü ayrı ayrı kutladı. Varol, kızı Eliz için otelde hazırladığı doğum gününden sosyal medyada paylaşımlarda bulundu. Alişan da ailesi ile olan paylaşımlara yer verdi. Ünlü çiftin aralarındaki krizi çözdüğü söylendi.

5_1280x720-42

Alişan ve Buse Varol Evliliklerindeki Kriz Çözüldü Mü?

Ünlü şarkıcı Alişan geçtiğimiz aylarda kardeşi Selçuk Tektaş’ ı koronadan kaynaklı kaybetmişti. Selçuk arkasından gözü yaşlı bir eş ve iki dünya güzeli çocuk bıraktı. Zorlu bir süreçten geçen Alişan ve ailesi kardeşinin ailesini hiç yalnız bırakmadı. Alişan son zamanlarda yaşadığı sıkıntılara ek olarak evliliğinde sıkıtılar yaşadı.

Kızı Eliz’ in birinci yaş doğum günün kutlayan Buse Varol ve Alişan ayrı ayrı kutladı. Ünlü çift ayrı ayrı karelerde birbirlerine yer vermeyerek sosyal medyada paylaşımlarda bulunmuştu. Ünlü çiftin boşanacağı yönünde çıkan haberleri ikili ayrı ayrı yalanlasa da aralarında bir krizin olduğu söylendi. Ünlü oyuncu Buse Varol aile arasında kutlanan doğum gününe kayınvalidesi tarafından davet edilmediğini söylemişti.

7 1280 720

FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ

Alişan ve Buse Varol Arasındaki Buzlar Eridi Mi?

Alişan ve Buse Varol çifti bir süredir boşanma haberleri ile gündemde yer alıyordu. Ünlü çiftin boşanacağı yönünde çıkan haberler sevenlerini oldukça üzdü. İkili kızları Eliz’ in doğum gününde ayrı ayrı yaptıkları paylaşımlar ile gündeme gelmeyi başarmıştı. Alyansını çıkaran ve “yüzük bir gösterge değil” diyen ünlü oyuncu Buse Varol geri adım attı. Alyansını geri takan Varol imaj değişikliğine de gitti.

31 yaşındaki ünlü oyuncu Buse Varol yeniden alyansını taktı. Varol, “Yüzüğü ara ara takıyor zaten, onunla alakalı hiçbir şey yok” ifadelerini kullanmıştı. Öte taraftan Varol imaj değişikliğine de gitti. Saçlarında yaptığı değişiklik ile dikkat çeken Varol’ un sosyal medyada yaptığı paylaşıma eşi Alişan da kayıtsız kalamadı. Eşi Varol’ un fotoğrafını beğenen sanatçı Alişan imaj değişikliği ile ilgili olarak, “Alıştık artık, yapacak bir şey yok; uzun kısa veya değişik renklere saçlarını boyatıyor. Ne diyebilirim ki?” şeklinde açıklama yaptı.

Ünlü oyuncu Buse Varol çocukları için akülü araba aldı. Ünlü çiftin arası düzeldi. Ünlü sanatçı Alişan' ın çocukları için aldığı akülü arabaya binen ünlü oyuncu Buse Varol, sosyal medya paylaşımında eşine "hiç gerek yoktu canım" notunu düştü.