Ünlü şarkıcı Alişan ile eşi Buse Varol son günlerde sık sık boşanma haberleri ile gündeme geliyor. Ünlü çift kızları Eliz’in doğum gününü ayrı ayrı kutlamıştı. Hem Alişan’dan hem de Buse Varol’dan açıklama geldi. Sevilen çiftin son durumu hayranları tarafından merak ediliyor.

Güzel oyuncu Buse Varol ile ünlü şarkıcı Alişan geçtiğimiz günlerde kızları Eliz’ in birinci yaş günün ayrı ayrı kutlaması ile gündeme gelmişti. İkilinin doğum gününü ayrı ayrı kutlaması ve paylaşımlarında birbirlerine yer vermemesi ile akıllara acaba boşanıyorlar mı? Sorusu getiriyor. Sevilen çiftin arasında neler oluyor, ne yaşanıyor ve son durum nedir merak konusu oldu. Detaylar haberimizde…

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

7 1280 720

Alişan ve Buse Varol Cephesinde Son Durum Ne?

Alişan ve Buse Varol çiftinin boşanacağı haberleri ile son zamanlarda sık sık magazin gündeminde yer alıyor. Buse Varol’ un açıklamasına göre aile içinde yapılan doğum gününe kaynanası tarafından çağrılmamıştı. Varol, doğum günü için “Eliz'in oteldeki doğum gününü Alişan organize etti. Son ana kadar Merve de gelecekti. Sonra vazgeçtiler. Suzan anne ile bir sorunumuz yok. Yemin ederim her şeyin üzerine. Beni davet etmedi kimse eve. Saygı duyuyorum hepsinin acısına. Ama Eliz bir daha 1 yaşına girmeyecek” şeklinde açıklama yapmıştı.

Ünlü şarkıcı Alişan ile güzel oyuncu Buse Varol 2018 yılında evlenmişti. Çift daima sosyal medya hesaplarından birbirlerinin fotoğrafını paylaşarak aşklarını dile getiriyor. Çiftin 2019 yılında oğulları Burak’ ı 2021 yılında da kızları Eliz’ i kucaklarına aldı. Kardeşi Selçuk Tektaş’ı koronadan dolayı kaybeden başarılı şarkıcı Alişan’ ın Buse Varol ile olan evliliğinde sorun olduğu iddia edilmişti. Çift çıkan haberleri yalanlarken ayrılık iddiaları yeniden ortaya çıktı.

5_1280x720-42

Alişan’dan Açıklama Geldi!

Sevilen çiftin evliliğinde kriz olduğu iddia edilmişti. Varol ve Alişan kızları Eliz’in doğum gününde paylaştıkları fotoğraflarda birbirine yer vermesi. Ünlü oyuncu Buse Varol kızı için doğum günü kutlaması organize etti. Varol sosyal medya hesabından birçok paylaşım yaparken eşi Alişan’ ın fotoğraflarda olmaması dikkat çekmişti. Alişan ise annesi, babası, yeğenleri ve yengesi ile olan aile fotoğrafını paylaşırken Buse Varol karede yoktu.

Ünlü çiftin evliliğinde ki son durum merak konusu oldu. Hem Buse Varol’ un hem de Alişan’ın söylediklerine bakacak olursak ortada bir kriz olduğu iddia edilebilir. Ünlü oyuncu Varol “Aynı evde yaşıyoruz. Alişan ile görüşüyoruz. Yüzük ya da başka bir şey… Onlar gösterge değil. Ben de hiçbir şeyin sebebini bilmiyorum” dedi. Alişan ise “Benim ne yaşadığımı ailemin ne yaşadığını ne bizim evlilikte ne yaşadığımızı kimse bilmiyor! Allah kimsenin başına böyle bir kayıp vermesin. Kimse yorum yapmasın ya! Bir şey olacaksa zaten herkes görür.” Şekilinde açıklama yaptı.