Son zamanlarda haklarında sık sık boşanma iddiaları çıkan Alişan ve Buse Varol çifti kızları Eliz’in doğum gününü ayrı ayrı kutladı. Aile fotoğraflarında Buse Varol’un olmaması akıllara bir kez daha boşanıyorlar mı? Sorusunu getirdi. Çiftin bu sefer boşanacağı iddia edildi. İkilinin sevenleri çiftin neden boşanacağını merak etti.

Alişan ile Buse Varol çifti son günlerde sık sık boşanma söylentileri ile magazin gündemine geliyor. Ünlü çiftin en son kızları Eliz’ in doğum gününü ayrı ayrı kutlaması ve Varol’ un aile fotoğraflarında olmaması dikkat çekmişti. Buse Varol kaynanasının evindeki kutlamaya çağırılmadığını geçtiğimiz gün açıklamıştı. Peki çift neden boşanacak? Merak edilenler haberin detaylarında…

3_1280x720-87

Alişan ve Buse Varol Boşanıyor Mu?

Ünlü şarkıcı Alişan ile oyuncu Buse Varol 2018’ de nikah masasına oturmuştu. Her daim sosyal medya paylaşımları ile birbirlerine olan aşklarını her fırsatta dile getiren ikili 2019’ da oğulları Burak doğru. Ünlü çiftin ikinci çocukları Eliz’i de 2021 yılında kucaklarına aldı. Geçtiğimiz yıl kardeşi Selçuk Tektaş’ı koronadan kaybeden Alişan’ ın, Buse Varol ile evliliğinde kriz olduğu söylenmişti. Çift o zaman çıkan haberleri yalanlarken, ayrılık söylentileri tekrardan gündeme geldi.

Sevilen çift kızları Eliz’ in birinci yaşını kutladı. Her ikisi de paylaşımlarında birbirlerini paylaşmadı. Ünlü oyuncu Buse Varol kızı için doğum günü kutlaması organize etti ve birçok paylaşım yaparken eşi Alişan’ ın fotoğraflarda olmaması dikkat çekti. Alişan ise annesi, babası ve koronadan kaynaklı kaybettiği kardeşi Selçuk Tektaş’ın eşi ve yeğenleriyle fotoğraflarını paylaşırken eşi Buse Varol’ un paylaşımlarda yer almaması ayrılık iddialarını güçlendirdi.

5_1280x720-42

Alişan ve Buse Varol Neden Boşanıyor?

Bir süredir evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşan Alişan-Buse Varol çifti boşanma kararı aldı. Ünlü çift, haberin henüz duyulmaması yasal işlemlere gizlilik içinde başladı ve ikili avukatlarına dilekçe verdi. Bu haber ile ünlü çiftin sevenleri oldukça fazla üzüldü. Çiftin doğum günü patisinde yaşadığı krizden de boşanacakları zaten iddia edilmişti. 

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

Ünlü oyuncu Buse Varol doğum günü için  "Eliz'in oteldeki doğum gününü Alişan organize etti. Son ana kadar Merve de gelecekti. Sonra vazgeçtiler. Suzan anne ile bir sorunumuz yok. Yemin ederim her şeyin üzerine. Beni davet etmedi kimse eve. Saygı duyuyorum hepsinin acısına. Ama Eliz bir daha 1 yaşına girmeyecek.” Açıklamalarında bulunmuştu. 

Buse Varol sözlerini “Gerçekten sorun yok. Alişan tabi ki bana 'gel' dedi. Ben de kendi kendilerine kutlasınlar istedim. Onların yerinde olsam ben de öyle davranırdım. Hepimiz bir aileyiz. Aynı soyadını taşıyoruz. Bir yas sürecinden geçiyoruz. Ben bunları sorun etmiyorum" sürdürdü.