Sosyeteye gelin giden Aslı Şen'in şarkıcı Linet'e tepkisi gündem oldu! Aslı Şen'in cümleleri sosyal medyada tartışma yarattı'

Eski Fenerbahçe başkanı Ali Şen'in gelini Aslı Şen şarkıcı Linet'e ilginç bir tepki gösterdi. Aslı Şen kim merak edildi.

Cemiyetten Asli Şen ile Linet kavgası sosyal medayda gündem oldu! Aslı Şen kız arkadaşları ile birlikte Linet'in dinlemeye gittiği gecede ilginç ifadelere yer vererek gündem oldu.

Aslı Şen şarkıcı Linet'in geceden fotoğrafını paylaşıp üzeirne çarpı işareti koydu ve "Yıllardır canlı müzik mekanlarında bir çok sanatçıyı dinlemeye giderim. Genelde de masam en öndedir. Adabimuaşeret gereği sanatçı, özellikle ön masalara (ki bence tüm salona demeli) gözünün ucuyla da olsa saygıdan bir selam verir. Dün gece sanatçımız 6 kadından oluşan masamıza bir an olsun gözünün ucuyla bile bakmazken, her nedense tüm erkekli masalara gülücükler gönderiyordu. 2 sene önce Bodrum People'da da yapmıştı, heralde ben yanlış anladım demiştim. Dün gece de aynı şey olunca anladımki hanımefendinin tarzından. Sesine bayılmama rağmen, sahnesi ve özellikle kadınlara olan tavrı sebebiyle masamızı erkenden terkettik. Biraz Tarkan'ı, Ebru Gündeş'i, Kenan Doğuluyu, Zülfü Livaneli'yi, Sezen Aksu'yu izlemesinin öneririm. Starlık sadece ses ile olmuyor maalesef Mekanlarda sanatçı seçerken umarım bu söylediklerimi dikkate alırlar, malum restoranlar bu tarz eğlence mekanları özellikle kadınların tekelinde ve yönlendirmesi ile çalışır. Özellikle kadın gruplarının huzurla eğlenmesi gece hayatı İçin çok önemlidir. mekan sahibi bir iş kadını olarak Aslı Şen" diye yazdı.

 247727420_630011965038479_3886938223655812446_n

ASLI ŞEN'E TEPKİLER!

Aslı Şen'in bu gönderisi sonrası sosyal medyada şu yorumlar yapıldı;

-Dizilerde komedi programlarında karikatürleştirilen zengin imajinin vücut bulmuş gerçek hali Aslı Şen demek ki!

-Linet için adeta ucuz kadın iması yapmış asıl bu ucuz!

Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti! Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti!

- Aslı Şen'in "benim masam hep en öndedir. Sanatçılar en öndeki masalara selam vermek zorundadır. 'Linet kız dolu olan masamıza bakmazken erkekli masalara gülücükler dağıttı!' diye yazması inanılmaz bayağı!

-Görüntülerde kadın gayet en uzaktaki masadan en öndeki masalara bakarak söylüyor ki zorunda da değil o kadar!

-Resmen beni pohpohlayacaksın ben zenginim yazısı üzerine birde bir kadını erkek delisi gibi suçlayıcı hakaret yorumu yazmak sırf kendisine yeterince yalakalık yapılmadı diye mi?

-Aslı Hanım gerekli hava atacak bakın ben onemliyim story malzemesi cekemeyince mi sinirlenmiş?

ASLI ŞEN'İ DESTEKLEYENLER DE VARDI!

-Aslı Hanım haklı kadın kadına eğlenmeye gelmiş bir masaya daha çok ilgi göstermesi gerekirdi hatta. Ki parasını verip en önde masa tutmuş tabi ki faha çok ilgilenmesi gerekirdi. Linet bunu hep yapıyor erkeklerin istek parçalarını okurken kadınların okunuyor