Ali Erkazan En Son Babalar Duyar dizisinde beraber çalıştığı Levent Ülgen ve şimdilerde Masumlar Apartmanı dizisinde yer alan Metin Coşkun için zehir zemberek konuştu ve şok suçlamalarda bulundu!

En Son Babalar Duyar dizisinde beraber yer aldığı Levent Ülgen için usta oyuncu Ali Erkazan yıllar sonra zehir zemberek sözler etti.

En Son Babalar Duyar dizisinde kayın peder ile damat karakterini oynayan oyuncular meğer yıllardır kavgalıymış. Ali Erkazan katıldığı bir programda Levent Ülgen için zehir zmeberek sözlerde bulundu!

Ali Erkazan En Son Babalar Duyar dizisinde canlandırdığı damat rolü ile ünlenen Levent Ülgen'in nankörlük yaptığını açıkladı.

Akasya Durağı'nda canlandırdığı Sinan karakteri ile akıllara kazınan Levent Ülgen için çarpıcı iddialar!

Ali Erkazan eski rol arkadaşı Levent Ülgen ve şimdilerde Masumlar Apartmanı dizisinde oynayan Metin Çoşkun için zehir zemberek konuştu.

Ali Erkazan, Metin Çoşkun ve Levent Ülgen'in En Son Babalar Duyar zamanında kendisinin ve Ayşegül Atik'in arkadan kuyusunu kazdığını söyledi şu iddialarda bulundu;

"Nankörlüğünden ötürü, beni satmasından dolayı hayatım boyunca affetmeyeceğim Levent Ülgen vardır. Bir daha hayat beni onunla hiçbir zaman karşı karşıya getiremez..

"ONU DİZİYE BEN ALDIRDIM"

En Son Babalar Duyar dizisi vardı. Onu diziye aldırdım, ben önerdim. Parasını da şartlarını da ben konuştum.

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

Kendisini Ankara Sanat Tiyatrosu’ndan tanırım, aynı düşünceleri paylaşan insanlardık. En Son Babalar Duyar dizisine bir damat aranıyordu ben Levent’i lokantada yemek yerken gördüm, teklifte bulundum. Bana Abi sen tamam diyorsan ben hazırım dedi. Ben de hemen yetkilileri aradım her şeyi ben konuştum. Nasıl oynaması gerektiğine kadar anlattım.

"ÇALIŞANLAR PARALARINI ALAMAYINCA AYŞEGÜL'LE BEN YAPIMCIYA ÇIKTIK"

O dönem yöneticiler bizim sözleşmemizde yazan maddeleri karşılıyordu ama çalışanlar paralarını almaktan zorlanıyorlardı. Biz de devreye girdik. Biraz sıkıntılar yaşadık yapımcıyla. Birol Güven bizim alttan kuyumuzu kazmış ve Ayşegül’le beni ekarte etmenin yollarına başvurdu.

"LEVENT VE METİN BİROL'A HİZMET EDİP BİZİ DİZİDEN ATTIRDILAR" 

Levent Ülgen ile Metin Coşkun'da Birol’a hizmet etti. Ayşegül Abla ile Ali Abi olmadan dizi olur mu demediler.

Birol bunlara Biz Ali Abi ve Ayşegül Hanım’la anlaşamadık, anlaşamaya da biliriz onlar olmadan devam eder misiniz diye soruyor, bunlar da Ederiz yanıtını veriyorlar. "