Fox TV’de ekranlara gelen yeni dizisi “Misafir” ile yine oyunculuğu ile gündeme gelen başarılı oyuncu, dizinin daha ilk bölümünde tüm takdirleri yine topladı. Dizinin ilk gösterimi öncesi sosyal medyadan gelen soruları canlı yayında yanıtlayan güzel oyuncu Hazal Kaya tam da bu sırada beklemediği bir sürpriz ile karşılaştı.

Konusu ve oyuncu kadrosu ile merakla beklenen FOX TV’nin yeni dizisi “Misafir”in başarılı oyuncusu başrolü yine kendisi kadar başarılı bir isim olan Buğra Gülsoy ile paylaştığı yeni dizisine gelen soruları canlı yayında cevaplamak istemiş ve kamera karşısına geçmişti ki cevapları sırasında neye uğradığını şaşırdı.

HAZAL KAYA 2

Beraberlikleri ve evlilikleri de kendileri kadar enerji dolu, sempatik ve sevilen ikili Hazal Kaya ve Ali Atay çifti birbirlerine yaptıkları muzipliklerle ve jestlerle sosyal medyada en çok takip edilenlerden bilindiği üzere. Çiftin çok ciddi bir hayran kitlesinin ve çok sayıda bu ilişkilerinin fanları olduğunu da biliyoruz. 

HAZAL KAYA 4

Alican Yücesoy Yargı dizisinde Alican Yücesoy Yargı dizisinde

FOX TV’de ki yeni dizisinin yayın öncesi “Misafir” ve canladırdığı “Gece” karakteri ile ilgili olarak sorulara cevap verdiği sırada sürpriz bir şekilde eşi Ali Atay’ın canlı yayına katılması ile güzel oyuncu Hazal Kaya neye uğradığını şaşırdı.

HAZAL KAYA’YA ALİ ATAY SÜPRİZİ!

hazal-1

Ekranlara “Misafir” dizisi ile dönüş yapan Hazal Kaya instagram hesabından canlı yayında dizi hakkındaki soruları yanıtlarken eşi Ali Atay’dan yayın sırasında “Aşkım canlı yayındaymışsın, arıyom ben de seni deli gibi” mesajı yayındaki herkesi güldürdü.