Milli boksör Sinan Ulutürk ve eşi Leyla Süleymanova şu anda internette en çok aranılan kişiler, zira kimse kim olduklarını tam bilmiyor ama saçma bir boşanma gerekçesi ile medyanın gündemine girmiş durumdalar.

Kısaca aslında boks sporunda birçok defa derece sahibi olan Sinan Ulutürk, uluslararası şampiyonluk da yaşamış aslen Kars’lı bir milli boksörümüz. Gündeme boşanma iddiası ile gelen eşi Leyla Süleymanova ise eski Azerbaycan TV sunucusudur.

 Leyla Süleymanova kendisinden 9 yaş küçük ama 6 yıllık kocasının şiddetine maruz kaldığını söyleyerek ve eşinin ayrıca kendini aldattığını öne sürerek boşanma davası açtı. Çift aslında 2015 senesinde evlenip 2018 yılında bir boşanma davası açmış fakat boşanma kararı çıkmasına rağmen boşanmaktan vazgeçmiş. Şimdi ise mahkemeye şiddet ve kötü muamele sebebi ile başvurmuş.

6197b6ba86b2452fd0a69ed3

Ancak bazı kanallarda bu boşanma davası ile ilgili Leyla Süleymanova’nın "Eşim, sen benden büyüksün, kendime genç kadın alacağım, gidip Aleyna Tilki ile evleneceğim' diyerek bana baskı uyguluyor" dediğine ilişkin haberlere yer verilmesinin ardından milli boksör ve eski TV sunucusu gündem oldu.

Bu haberin arkasında gerçekten bir Aleyna Tilki mevzusu var mı bilinmiyor ama hayatımıza Yetenek Sizsiniz Türkiye ile giren güzel isim, Acun Ilıcalı’nın desteklediği bilinen bir isim olduğu için ilk konserleri sırasında bomba patlatılması, artarda olaylar çıkması sebebi ile bilinçli haber malzemesi yapıldığı yönünde çok fazla gündeme gelmişti. Son olarak bu sene yine Acun Ilıcalı’nın kanalı Exxen’de bir dizide oynayan isim Aleyna Tilki böylesine saçma bir boşanma davası ve nedeni ile gündeme gelince yine aynı sorular akıllara geldi. Aleyna Tilki’yi gündeme taşıma haberlerinden midir? Değil midir? 

aleyna-tilkinin-annesi-cocuklarinin-basarisinin-arkasina-saklanmak-nasil-diyen-takipcisine-kufretti-pS6eZmaD-740x420

Aleyna Tilki’nin annesi ile çıkan haberler de ayrıca dikkat çeken haberlerden. “Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel korona oldu”, “Havva Öztel’den cesur pozlar”, “Havva Öztel takipçisine küfür etti”, “Havva Öztel peş peşe bikinili pozlar verdi”, “Havva Öztel takipçisinin mesajlarını ifşa etti”….

Bu haber başlıkları elbette ki sadece son zamanlara ait olanlar. Aleyna Tilki’nin annesi neden bu kadar haber oluyor diye düşünürken Aleyna Tilki için yapılan haberler de zaten ayrıca enteresan. “Aleyna Tilki tişörtünü açarak arka arkaya poz verdi”, “Aleyna Tilki korona oldu”, “Aleyna Tilki yurtdışına çıkarken veda etti”… derken zaten soru işaretlerine en azından bir cevap niteliğinde bir habercilik yapılıp “Aleyna Tilki Kurnaz Çıktı” başlığı ile Aleyna Tilki’nin sosyal medyada popülaritesini artırmak için dijital ekip kurduğu Tilki’nin sahte fan sayfalarıyla kendisine beğeni ve yorum yağdırdığı ifşa edilmişti. Bu şekilde en azından sosyal medyadaki gerçeği en azından anlamış olduk.

Son çıkan bu garip boşanma hikayesi de doğal olarak akıllara yeni bir haber ihtiyacı olabilir mi sorusunu getirdi.

Nihat Hatipoğlu'nun eşiyle pozu hayranlarını şaşırttı! Nihat Hatipoğlu'nun eşiyle pozu hayranlarını şaşırttı!

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel hakkında çıkan haberler ve basına verdiği fotoğraflar da merak konusu oldu;

havva-oztel

617d198686b24718384b09d5