Ünlü sosyal medya fenomeni Damla Altun ve hem blogger hem girişimci Ala Tokel neden küstü merak ediliyor. Eskiden en yakın arkadaş olan Damla Altun ve Ala Tokel neden küstü? Ala ve Damla niye küstü?

Şube kadın olarak tanınan ve açtığı Ala Nail Bar şubeleri ile başarıdan başarıya koşan sosyal medya fenomeni Ala Tokel'in eski en yakın arkadaşı Damla Altun ile neden küstüğü yıllar geçse de merak edilmeye devam ediyor. Youtuber Damla Altun'un üniversite yıllarından en arkadaşı olan ve yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Ala Tokel ve Damla Altun'un arasında ne oldu, neden küstüler sorusu sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Ala Tokel ve Damla Altun'un eski yakın dost olmaları ve sonrasında bir anda küsmeleri, birbirlerini tamamen hayatlarından çıkarıp silmelerinin nedeni akıllarda soru işareti bırakıyor.

Kadir Has Üniversitesi'nde birlikte okuyan ve mezun olan Ala Tokel ve Damla Altun'un sosyal medyaya ilk başladıkları zamanlarda da çok yakın arkadaş oldukları biliniyor. Hatta öyle ki Damla Altun'un kanalına Ala Tokel sık sık konuk oluyordu. Ala'nın makyaj bilgisi olmasından dolayı Damla Altun ile Ala Tokel makyaj videoları ve vloglar çekiyordu. Ala Tokel'in eski eşi ile olan düğününe de giden Damla Altun ile Ala Tokel'in düğünden kısa bir süre sonra küsmesi ise akılları karıştırdı. Peki, Ala Tokel ve Damla Altun neden küstü? Damla Altun ve Ala Tokel'in arasında ne yaşandı?

kako-dLLyusVgw46QWxuj

Ala Tokel ve Damla Altun Neden Küstü?

Sosyal medyanın en sevilen isimlerinden olan Ala Tokel ve Damla Altun'un arasında yaşananlar, küsme sebepleri ve kavga nedenleri hemen hemen herkesin merak ettiği sorulardan biri olmayu başarıyor. 27 yaşındaki başarılı girişimci Ala Tokel, hem sosyal medyada hem iş hayatında oldukça başarılı ve ses getiren isimlerden biridir. Ala Makeup Studio ve Ala Nail Bar adını verdiği işletmelerini ilk önce Türkiye çapında sonrasında ise dünya çapında yaymaya başlayan Ala Tokel'in başarısı dillere destan olma yolunda ilerliyor.

Ala Tokel'in eskiden en yakın arkadaşı olan ve şimdilerde kanlı bıçaklı düşman olduğu Damla Altun'da sosyal medyanın en sevilen ve en başarılı isimleri arasında yerini alıyor. Youtube'da vlog deyince akıllara gelen Damla Altun'un özellikle ev taşıma ve dekorasyon videoları izleyenlerin favorisi. Kendine has tarzı ve enerjisiyle Damla Altun, instagram ve Youtube'un en çok tercih edilen isimleri arasındadır. Sektörde ve olduğu alanda başarılı olan bu iki ünlü ismin küsmeleri ise takipçilerini oldukça üzdü. Takipçileri Ala Tokel ve Damla Altun'un neden küstüğünü merak ediyor. Peki, Damla Altun ve Ala Tokel'in küsme sebepleri ne?

kako-UAL0v6SE6Icd9Oci

Damla Altun ve Ala Tokel Arasında Ne Yaşandı?

Geçtiğimiz günlerde 9 senelik ilişkisini sonlandıran Damla Altun'un eski en yakın arkadaşı olan Ala Tokel ile uzun süredir konuşmadığı ve küs olduğu takipçileri tarafından biliniyor. Üniversite yıllarından arkadaş olan ve can ciğer olan Ala Tokel ve Damla Altun'un küsme sebepleri pek çok kişi tarafından soruluyor ve ortaya iddialar atılıyor. Ala Tokel ve Damla Altun'un küsme sebeplerinin arkasında neler yatıyor merak ediliyor. Ala Tokel'in bekarlığa vedasına giden ve dans kareografisinde de yer alan Damla Altun'da konuya ilişkin bazı açıklamalar yaptı. Damla Altun'un yanı sıra Ala Tokel'de bu küslük ile ilgili açıklamalarda bulundu.

kako-SFWm94mizX1nA9W9

Eda Ece anne oluyor! Bebeğin cinsiyeti belli oldu! Eda Ece anne oluyor! Bebeğin cinsiyeti belli oldu!

Ala ve Damla Altun'un Küsme Sebebi Ne?

Ala Nail Bar'ın kurucusu genç ve başarılı girişimci Ala Tokel'in son dönemlerde iletişimi kestiğive küstüğü başka isimlerde var. Sibil Çetinkaya ile de konuşmayan Ala Tokel'in Damla Altun ile küsme sebebi en çok merak edilenlerden. Ala Tokel ve Damla Altun'un küsme sebebinin Ala'nın eski kocası ile ayrılık zamanlarına dayandığı söyleniyor. Eren Bülbül ile evlenen ve kısa süren evlilği sonrasında boşanan Ala Tokel'in boşanma döneminde Damla Altun ile küsmüştür.

Damla Altun eski en yakın arkadaşı ile ayrılık döneminde fikir ayrılıklarına düşmüş ve Ala Tokel ile arası açılmıştır. Araları açılan Ala Tokel ve Damla Altun artık arkadaş olmak istemediklerine karar vermiş ve iletişimi kesmiştir. Ala Tokel ve Damla Altun farklı hayat tarzları ve bakış açıları sebebi ile arkadaşlıklarına son noktayı koymuştur.