Star TV’nin yeni dizisi Kaderimin Oyunu ilk bölümü ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kaderimin Oyunu dizisinde Cemal karakterini canlandıracak olan Akın Akınözü hayranlarına karakteriyle ilgili bilgi verdi! Akın Akınözü partneri Öykü Karayel hakkında neler söyledi? İşte detaylar…

Star TV’nin yeni dizisi Kaderimin Oyunu ilk bölümü ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kaderimin Oyunu dizisinde Cemal karakterini canlandıracak olan Akın Akınözü hayranlarına karakteriyle ilgili bilgi verdi! Akın Akınözü partneri Öykü Karayel hakkında neler söyledi? Kaderimin Oyunu dizisinin konusu nasıl ilerleyecek? İşte detaylar…

Hercai dizisiyle geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Akın Akınözü, yeniden ekrana dönüyor. Star TV ekranında yayınlanacak olan Kaderimin Oyunu dizisi için geri sayım başladı. Başrollerinde Akın Akınözü ve Öykü Karayel’in yer alacağı dizinin yayın günü açıklandı. Kaderimin Oyunu ilk bölümü 3 Aralık Cuma akşamı ekrana gelecek. NGM Medyanın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmenliğini Emre Kabakuşak yapıyor. Gül Abus Semerci tarafından hazırlanan senaryonun temelinde aşk ve emek kavramları yer alıyor. Tanıtım bölümleri yayınlanan Kaderimin Oyunu seyircinin dikkatini çekmeyi başardı.

akinakinozu-kaderiminoyunu-yk-750x375-c

Akın Akınözü yeni bir kimliğe bürünüyor

Akın Akınözü yeni dizisiyle ilgili yaptığı açıklamada çok mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi. Kaderimin Oyunu Cemal karakterinin tutkulu ve neşeli olduğu kadar özgüvensiz bir yapıya sahip olduğunu açıklayan Akın Akınözü, karakteri anlamaya ve savunmaya çalıştığını ifade etti. Cemal’in dünyasına anlam katmak için çıktığı yolda karşısına çıkan engellere karşı mücadelesine tanıklık edeceğiz. Rekabetçi ve hırslı yanının aile hayatını nasıl olumsuz etkilediğini göreceğiz. Hem baba hem de aşık bir erkek olmasına rağmen kişisel istekleri için farklı bir yolda ilerlemeye başladığı anlatılacak.

indir (1)-5

Akın Akınözü’nden Ebru Şahin’e gönderme

Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu! Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu!

Hercai dizisinde başrolleri paylaşan Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in arasındaki gerilim devam ediyor. Dizinin final yapması ile birlikte sosyal medyadan birbirlerini takip etmeyi bırakan iki oyuncu arasındaki tartışma sürüyor. Fanların da dahil olduğu gerilim, yeni dizi öncesinde de gündeme geldi. Ebru Şahin’in Destan diziyle ekrana geri dönüş yapmasının ardından Akın Akınözü’de Kaderimin Oyunu dizisinde karşımıza çıkacak. Yeni partneri Öykü Karayel ile çok iyi anlaştıklarını ifade eden yakışıklı oyuncu, sette çok eğlendiklerini söyledi. Ayrıca, Öykü Karayel’in çok başarılı bir oyuncu olmasının yanı sıra kaprissiz bir insan olduğuna da dikkat çekti. Akın Akınözü’nün bu sözleri ile Ebru Şahin’e taş attığı iddia edildi.