75 yaşındaki süperstar Ajda Pekkan'ın uzun yıllardır beklenen yeni albümü ünlü sanatçının hayranlarıyla buluşuyor. Ünlü süperstar Ajda Pekkan'ın albümü için verdiği pozlar nefes kesti.

75 yaşındaki süperstar Ajda Pekkan'ın yeni albümü için verdiği pozlarla dikkatleri üzerine topladı. Süperstar Ajda Pekkan şarkılarının yanısıra albümün fotoğraflarına da ekstra özen gösterdiği verdiği pozlarla anlaşılıyor. Süperstar Ajda Pekkan'ın albümünde kimlerle çalıştığı, albümün ne zaman çıkacağı, albümde kaç şarkının yer aldığı gibi sorular oldukça merak ediliyor.

6

Peki Süperstar Ajda Pekkan'ın Albümü ne zaman çıkacak?

Yeni albümünün heyacanıını yaşayan süperstar Ajda Pekkan, 75 yaşında olmasına rağmen genç kızlara taş çıkaran  mayolu pozlaryla bütün ilgiyi üzerine çekti. Süperstar Ajda Pekkan'ın merakla beklenen albümünün fotoğraflarını ise Sefa Gülsoy çekmiştir. Süperstar Ajda Pekkan Sefa Gülsoya verdiği iddalı pozlar ile sosyal medyayı sallarken sarı bikinisi ile de nefesleri kesti. 

Süperstar Ajda Pekkan'ın yeni albümü müzik severler ile buluştu.  

2

Süperstar Ajda Pekkan Albümde Kimlerle çalıştı?

Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde! Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde!

Ünlü sanatçı Ajda Pekkan yeni albümünde birçok ünlü isim ile çalıştı. 75 yaşındaki Süperstar Ajda Pekkan’ın albümünde düzenlemeleri Ozan Çolak yapmıştır. Söz ve müziğini Oktay Barış’ın yazdığı “Mümkün Değil”, söz ve müziği Gülden’e özgü olan “Ölsem Unutmam” adlı şarkılar da yer alıyor. Ayrıca albümde yer alan bir diğer şarkı olan “Sadece’nin söz ve müziğindeyse Serdar Ortaç ve Sera Tokdemir’ e aittir. Şarkının aranjesi Tarık İster’e özgüdür. Alper Atakan aranjesi ile dikkat çeken “Bilebilirsin”in sözleri Özlem Argon, müziği de Reşit Gözdamla’ya aittir.

7

Süperstar Ajda Pekkan'ın Albümünde Kaç Şarkı Yer Almakta ve Albümün Adı Nedir?

75 yaşındaki Süperstar Ajda Pekkan'ın heyecanla beklenen albümünde birbirinde güzel parçalar yer aldı. Ünlü sanatçı Ajda Pekkan’ın albüm çıkış parçası 'Bi'Tık' oldu. 'Bi'Tık' ın Bestesi ve sözleri de Şehrazat’a aittir.

Ünlü sanatçı Ajda Pekkan’ın albümünde Bi Tık, Mümkün Değil, Düşünme Hiç, Sadece, Ölsem Unutmam ve Bilebilirsin adlı şarkılar yer aldı. Süperstar Ajda Pekkan’ın albümünü kendi adıyla “AJDA” olarak çıkarmıştır.

1-3

Enerjisi ve Fit Vücuduyla Dikkatleri Üzerine Çekti

Süperstar Ajda Pekkan’ın 75 yaşında olmasına rağmen genç, fit görüntüsü ve enerjik bir yapıya sahip olması görenleri kendine hayran bırakmıştır. Ünlü sanatçı Ajda Pekkan’ın şimdiki kusursuz fiziği genç kızlara taş çıkarmıştır. Yeni albümünün heyecanını yaşayan Süperstar Ajda Pekkan albüm için verdiği pozlarda da görüldüğü gibi oldukça cesur davranmıştır. Ünlü sanatçının beyaz bikinili pozu ise en beğenilenler arasında yerini aldı.