Netflix’in sevilen dizileri arasında yer alan After Life, 14 Ocak 2022 tarihinde üçüncü sezonun yayınlanması ile final yaptı. Dizinin üçüncü sezonunun yayınlanması ile sosyal medyada gündem oldu. Afer Life dizisinin konusu, nerede ve ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Ayrıca oyuncu kadrosunda da kimlerin olduğu merak ediliyor.

Yaratıcısının Ricky Gervais’ in yaptığı, drama ve komedi türündeki After Life dizisi üçüncü sezonun yayınlanması ile final yaptı. Komedyen ve oyuncu Ricky Gervais' in yazıp yönettiği ve başrolünde rol aldığı Netflix dizisi After Life birinci ve ikinci sezonda izleyicinin ilgisini çekmeyi başarmıştı.

1_1280x720-38

After Life Dizisi Konusu Ne?

Dünyaca ünlü komedyen ve oyuncu Ricky Gervais'in yazıp yönettiği ve Netflix dizisi "After Life" hem konusu ile hem de oyuncu kadrosu ile oldukça beğenildi. 14 Ocak 2022 tarihinde üçüncü sezonun yayınlanması ile After Life dizisi final yaptı. Dizinin hikayesi izleyiciler tarafından tam not almıştı.

Emmy ödüllü oyuncu Rick Gervais, eşinin ölümünü kabullenmekte zorlanan bir gazete yazarı, kendisine yardım etmek isteyenleri uzaklaştırmak için hırçın bir kişiliğe bürünen Tony Johnson kararkterini canlandırıyor. Ünlü komedyen ve oyuncu Ricky Gervais' in yazıp yönettiği ve başrolünde rol aldığı Netflix dizisi olan After Life, eşinin ölümünden sonra hayattaki gayesini kaybeden Tony Johnson isimli karakterin kara mizah hikayesini anlatıyor.

2_1280x720-37

Peki, After Life Dizisinde Hangi Oyuncular Oynuyor?

Netflix dizisi After Life dizisi, Tambury isimli kurgusal bir kasabada eşinin ölümünden sonra hayattan zevk alamayan bir adamın hikayesini ele alıyor. After life dizisi gerek oyuncu kadrosu gerekse de konusu itibariyle seyircinin kalbine taht kurmayı başardı .Üçüncü sezonun yayınlanması ile beraber de Netflix de en çok izlenenler arasında yer almayı başarı.

Kara mizah dizisi After Life, komedyen ve oyuncu Ricky Gervais' in yazıp yönettiği ve başrolünde rol aldığı hikayede öte taraftan Tom Basden, Kerry Godliman, Ashley Jensen ve Penelope Wilton gibi birbirinden yetenekli oyuncular da eşlik ediyor.

Tambury adlı kurgusal bir kasabada geçen After Life dizisi birinci ve ikinci sezonda olduğu gibi üçüncü sezonda da altı bölümden oluşacak ve final sezonu yaptı. Yapımcılığını, yönetmenliğini, başrolünü ve yazarlığını Rick Gervais’ in yaptığı After Life dizisinde, karısı Lisa’ nın (Kerry Godliman) öldükten sonra acıya boğulan Tony Johnson’ ın hayatı kara mizah olaylarla dolu.

5_1280x720-19

After Life Dizisi Nerede ve Ne Zaman Yayınlanacak?

Alican Yücesoy Yargı dizisinde Alican Yücesoy Yargı dizisinde

Komedyen ve oyuncu Ricky Gervais' in yazıp yönettiği ve başrolünde rol aldığı Netflix dizisi After Life, birinci ve ikinci sezonu yayınlanmıştı. Üçüncü sezon fragmanının geçtiğimiz günlerde yayınlanmasından sonra izleyici heyecanlanmıştı. 14 Ocak 2022 tarihinde ise üçüncü sezon yayınlandı ve izleyici merakla yeni altı bölümü izlemeye başladı.

Netflix dizisi After Life, 14 Ocak 2022 tarihinde yayınlanır yayınlanmaz top 10 listesine girmeyi başardı. Dizinin izleyicileri yeni bölümleri izlemek için sabırsızlanıyordu. Öte taraftan sevilen dizi After Life’ ın final yapıyor olması da izleyicileri üzdü.