Afra Saraçoğlu dizilere bir sene ara verdiğini ve tiyatro yapacağını açıklamıştı. Ahsen Eroğlu'da dizilerde yer almayacağını açıkladı!

Star Tv'de yayınlanan Menajerimi Ara dizisiyle tanınmaya başlayan ve fan kitlesini oluşturan Ahsen Eroğlu yeni projesi belli oldu.

Fransız yapımdan uyarlanan Menajerimi Ara dizisinde hayat verdiği Dicle karakteri ile ünlenen Ahsen Eroğlu dizide Deniz Can Aktaş ile uyumu çok beğenilmiş ve hayran kitlesini yaratmayı başarmıştı. Dizinin bitmesinin ardından fanlarının merakla yeni dizisini merakla beklediği Ahsen Eroğlu'ndan haber geldi.

Geçtiğimiz günlerde son olarak Öğretmen adlı dizide yer alan genç oyuncu Afra Saraçoğlu bu sene dizilerde yer almayacağını ve tiyatro yapacağını söyleyerek şaşırtmıştı. O gemiye bir isim daha eklendi.

Ahsen Eroğlu tam yeni yeni ünlenmişti ki ilginç bir karar aldı. Menajerimi Ara dizisinde Dicle karkaterine hayat veren Ahsen Eroğlu yeni projesini açıkladı. 

Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu

Ahsen Eroğlu, geçtiğimiz günlerde yeni dizi projeleri için dijital ve kanallarla görüşmeleri olduğunu söyledi. Ancak takvim olarak bu projeleri ileri tarihe attıklarını açıklayan Eroğlu bu sırada yıllardır beklediği tiyatro ile devam ettiğini açıkladı.

Ahsen Eroğlu tiyatroyu yaptıktan sonra dizilerde yer alıp almayacağına karar vereceğini söyledi. Bir sürü şey öğrendiğini söyleyen genç oyuncu bu süreç içerisinde çok okuduğunu söyledi. 

Ahsen Eroğlu ayrıca "Oynamam dediğim bir şey olmadı, karakterin ne kadar derin olduğuna, ne anlattığına bakıyorum. Eğer hepsi de güzelse, içime siniyorsa kabul ediyorum. Mutluluk, keyif veren bir şey olması lazım. Eğlenerek çalışmam lazım, o yoksa yapamam zaten." sözlerini de ekleyerek içine sinen bir porje olduğunda dizi yapmak istediğinin de altınnı çizdi.