Fox Tv'de ekrana gelen ve tamamen prim odaklı olan Elkızı dizisine tepkiler sürerken Berk Cankat'ın dışında Afra Saraçoğlu'nunda diziyi geri çevirdiği öğrenildi!

Fox Tv'nin yeni dizisi Elkızı özendirici şekilde yern alan şiddet sahneleri ile tepki toplamıştı. Ancak dizi beklenildiği gibi reytinglerde iyi bir orana elde etmişti.

Elkızı dizisinde kadına şiddet, ezilen kadın sahneleri Ahmet Kaya şarkıları eşliğinde iyice prim halini getirilmiş toplumda kadına şiddet, ezik kadın sahneleri alışılık olduğu için üzerine birded hayvana şiddet sahneleri eklenmişti. 

Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu! Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu!

Dizidedeki şiddet dolu acı mastürbasyon sahneleri tamamen özendirici prim şeklinde oluşu rahatsız edici bulunmuştu. Sosyal medyada diziyi savunanlar karşı bazı kullanıcılar "Hayatın gerçekleri madem o zaman primetime da bebeklere çocuklara tecavüz sahnelerini koyalım. Şiddet sahnesi yapılır ama bu şekilde değil. Bari hayvanları uzak tutun yeterince kin var onlara normalleştirme yapılamaz bu toplumda. Aldatma, öpüşme sahneleri ile şiddet temalarını bir tutamazsınız! Ahlak anlayışınız çürümüşlüğü buradan belli" diye tepki göstermişti.   

Oyuncu Berk Cankat aylar önce kendisine gelen bir senaryoya öfke kusmuş ve "Daha ilk bölümden kadına şiddet hayvana eziyet aile içi tecavüz sahneleri var. Bu paçavrayı senaryo diye nasıl yazıp gönderiyorsunuz bu kadar mı toplum umrunuzda değil" diye tepki göstermişti. Bu dizinin Elkızı olduğu ortaya çıkmıştı.

Genç oyuncu Afra Saraçoğlu'nunda kendisine gelen Elkızı dizisinin teklifini reddettiği ortaya çıktı. Afra Saraçoğlu bu sene dizi yapmayacağını ve tiyatro yapacağını açıklamıştı. Genç oyuncu şimdilerde Mert Fırat'ın yazdığı oyuna hazırlanıyor.