Ünlü oyuncu Adrien Brodyn tüm dünyanın en çok hasılat elde eden filmlerinden Yüzüklerin Efendisi teklifini reddettiğini ilginç bir itirafla açıkladı!

Sağ Salim 3: Ölü ya da Diri 22 Aralık'ta sinemalarda! Sağ Salim 3: Ölü ya da Diri 22 Aralık'ta sinemalarda!

Hollywood'un ünlü aktörlerinden Adrien Brody dünyayı kasıp kavuran Yüzüklerin Efendisi serisinde kendisine gelen teklifi reddettiğini açıkladı:

Oscar ödüllü Amerikalı oyuncu Adrien Brody, Yüzüklerin Efendisi filminden gelen teklifi Hobbit benzeri bir karakter rolü olduğu için geri çevirdiğini açıkladı.

2003 yılında yayınlanan Piyanist adlı filmdeki Wladyslaw Szpilman rolü ile Oscar kazanan Adrien Brody bir dergiye verdiği röportajda Yüzüklerin Efendisi serisi için kendisine gelen teklifi geri çevirdiğini açıkladı.

ÇOK APTAL HİSSEDİYORUM!

Ünlü yıldız serinin ilk filmi olan Yüzük Kardeşliği filminde kendisine rol teklif edildiğini şu sözlerle açıkladı;

"Sanırım olayı pek kavrayamadım. Hangi rol için uygun olurdum bilmiyorum ama teklif edilen kesinlikle Hobbit benzeri bir karakterdi. Bense başka bir şey arıyordum. Daha sonra eski bir kız arkadaşımla Yüzüklerin Efendisi'ni izlemeye gittiğimi hatırlıyorum. Arkadaşım bana döndü ve 'Yüzüklerin Efendisi'ni geri mi çevirdin?' dedi. Çok aptal hissettiğimi hatırlıyorum" 

Tabi 2001'deki bu rolü kabul etseydi Piyanist filmindeki rol kendisine gelir miydi bilinmez. Belkide en hayırlısı olmuş..