Brezilyalı eski model Adriana Lima’nın yeni sevgili Andre Lemmers’in kim olduğu merak konusu. Bu yıl 78’incisi düzenlenen Venedik Film Festivali’ne yeni sevgilisi ile katılan Adriana Lima magazin gündemine düştü.

Brezilyalı manken Adriana Francesca Lima, ünlü iç çamaşırı markası Victoria's Secret için yaptığı çalışmaları ile de tanınmakta. Brezilyalı eski modelin yeni aşklara yelken açtığı öğrenildi. 78’incisi düzenlenen Venedik Film Festivali’ne birlikte katılan çift aşklarını ilan etti. Brezilyalı eski modelin güzelliği dikkatlerden kaçmadı.

A2

Adriana Lima’nın yeni sevgili Andre Lemmers’in Kimdir?

40 yaşındaki Brezilyalı eski manken Adriana Francesca Lima bu sefer gönlünü Andre Lemmers’e kaptırdı. Çift katıldığı 78. Venedik Film Festivali’de bütün dikkatleri üzerine topladı. Eski top model Adriana Francesca Lima, sevgilisini adeta yanından ayırmadı. Önceki gün Andre Lemmers ile beraber Los Angeles’ta düzenlenen 'Last Night In Soho' filminin galasında boy gösterdi.

Dünyaca ünlü model Adriana Lima ve yeni sevgilisi Andre Lemmers ile beraber katıldıkları galada, objektifler karşısında mutluluk pozu vermeyi de ihmal etmedi. Eski Victoria's Secret meleği olan 40 yaşındaki Adriana Lima, birçok galada olduğu gibi kırmızı halının en ilgi çekici isimlerinden biri oldu.

A1

Peki Andre Lemmers Ne İş Yapıyor?

Victoria's Secret’in eski meleği Adriana Lima, 78. Venedik Film Festivali’de yeni yapımcı sevgilisi ile katılarak aşklarını ilan etmişti. Çift festival öncesi konaklayacakları otele giderken objektiflere yakalanmıştı. Eski model Adriana Lima’nın yeni sevgilisi Andre Lemmers ünlü bir yapımcıdır.

40 yaşındaki Adriana Lima, Türk ünlü isimler ile de aşk yaşamıştı. Geçtiğimiz yıllarda Türk yazar Metin Hara ile yaşadıkları aşk sürekli gündeme gelmişti. Ayrıca eski modelin bir diğer aşk yaşadığı ünlü Türk ise iş insanı Emir Uyar’dı. İş insanı Emir Uyar ile yaşadığı aşk  da uzun süre konuşulmuştu.

A5

Adriana Lima İki Çocuk Annesi

Brezilyalı eski model Adriana Lima’ ın 2009 yılında NBA’ da oynayan Sırp basketbolcu Marko Jaric ile yaptığı evlilikten iki tane kızı bulunmakta. İlk kızı Valentina Lima Jarić 15 Kasım 2009’da dünyaya geldi. İkinci kızı Sienna Lima Jarić, 12 Eylül 2012'de doğdu. Çiftin evliliği çok uzun sürmedi. Çift 2014 yılında boşandılar. O zamanlarda Sırp basketbolcu Marko Jaric’in Lima’yı aldatmasından kaynaklı çift, yollarını ayırmıştı.

40 yaşındaki Brezilyalı eski model Adriana Lima, 0cak 2009 tarihinde Acun Ilıcalı’nın sunduğu Var Mısın Yok Musun isimli yarışma programına katıldı. Lima, yarışmadan kazandığı 75 bin Türk Lirasını kanserli çocuklara bağışladı.

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

A4

Peki Adriana Lima Kimdir?

Eski model Adriana Francesca Lima, 12 Haziran 1981 tarihinde Brezilya’da Salvador, Bahia’da düşük gelirli ve dindar bir ailede dünyaya gelmiştir. Adriana Lima 13 yaşında bir yerel mağazada alışveriş yaparken keşfedildi. Lima, da 15 yaşındayken Ford Supermodel of Brazil Model Search yarışmasında birinci olarak seçildi.

40 yaşındaki model Adriana Lima, 2000 yılında Claudia Schiffer, Laetitia Casta ve Eva Herzigova gibi ünlü süper modeller ile beraber bir kampanyasında bulundu. Brezilyalı model Adriana Lima 2003 yılında da Victoria’s Secret defilesinin de açılış mankeni olmuştu.