Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir aşkı Acun projesi mi iddiası gündemdeyken Acun'dan şimdide Yağmur Tanrısevin fotoğrafı geldi!

TV8'in medya patrsonu Acun Ilıcalı'nın Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir aşkını reklam projesi olarak başlattığı iddia edilmişti.

Hadise ve Hakim Ziyech sevgili mi? Hadise ve Hakim Ziyech sevgili mi?

Acun Ilıcalı, Oğuzhan Koç'un durgun giden kariyeri için Demet Özdemir aşkı yarattığı ve bunu maagzin basınına yer alması için ricasıyla servis ettirerek stratejik bir reklam çalışması yaptığı iddiası ortaya atılmıştı. 

616x321-meger-ise-acun-ilicali-el-atmis-demet-ozdemir-ve-oguzhan-koc-bir-projeymis-yaz-boyunca-dudak-dudaga-goruntulenen-sevgililer-1632205821001

O Ses Türkiye yeni jüri üyesi olan Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir aşkının Acun projesi olduğu iddiası kulislerden sonra sosyal medyaya yansımıştı. Acun'un kendi kanalı TV8'de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin başrolü Demet Özedemir'den rica ederek böyle bir reklam yaptırdığı iddia edilmişti.

Acun Ilıcalı dünde paylaştığı fotoğrafla iddiaları kuvvetlendiren yeni bir manşet verdi. Acun Ilcalı dün Fenerbahçe - Hatayspor maçında Oğuzhan Koç'un eski sevgilisi Yağmur Tanrısevin ile selfie paylaştı. 

325751_1000x1747

Yağmur Tanrısevin'in Oğuzhan Koç'un eski sevgilisi olması ve Demet Özdemir'in de bu aşkın arasına girdiği iddia edilmişti. Acun'un O Ses Türkiye jürisi Oğuzhan Koç'un eski sevgilisi ile fotoğraf paylaşması magazin basınında yine gündem olmayı başaran bir hareket oldu. 

Acun'un Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç projesini ortaya atan italyan basını Oğzuhan Koç'un kariyerindeki durgunluğu bitirmek için Demet Özdemir ile sahte bir ilişki yaşadığı iddia edildi. İddiada ayrca Oğuzhan Koç'un sosyal medyası için parayla takipçi satın aldığı yazıldı.