Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de iki gündür Miss Turkey skandallarına yer veriliyor. Finalistleri konuşturan TV8'de Erkan Özerman'ı erkek adaylara ahlaksız teklifi gündemi sarsmıştı!

Türkiye'ni en güçlü medya patronu konumuna gelen Acun Ilıcalı'dan Miss Turkey hamlesi hazırlığı mı var?

TV8'de yayınlanan Müge ile Gülşen adlı magazin programında iki gündür Miss Turkey 2021 finalistleri konuk edilerek Erkan Özerman skandalları anlatılıyor. Finalistler katıldıkları TV8 programında bugüne kadar fısıltı olarak konuşulan organizatör Erkan Özerman'ın erkek adaylara ahlaksız teklifini yüksek sesle ilk defa bir kanalda dile getirdi.

Bu durum ise akıllara Acun Ilıcalı'yı arkasına alarak konuştuklarına göre Acun Ilıcalı bu duruma fırsat verdi bu da demek oluyor ki Miss Turkey imajı yerle bir edilerek yeni bir organizasyon adımı atılmak isteniyor yorumlarına neden oldu.

Yurt dışından aldığı yarışma formatlarıyla büyük bir servet sahibi olarak Türkiye'nin en büyük televizyoncusu olan Acun Ilıcalı güzellik yarışması mı düzenleyecek.

Bugüne kadar Var Mısın Yok Musun, Yeteneksizsin Türkiye, O Ses Türkiye, Masterchef Türkiye, Buzda Dans adlı yarışmalarla servet sahibi olan Acun Ilıcalı yeni hedefi güzellik yarışması mı olacak?

Acun Ilıcalı'nın patronu olduğu TV8 kanalında yayınlanan Müge ile Gülşen adlı programda yılların organizatörü Erkan Özerman'ın sessizce konuşulan iddiları ilk defa bir kanalda sosyal medya dünyasında yüksek sesle dile getirildi. Bu meydan okuma ise Acun Ilıcalı yakında Miss Turkey'e de el atacak yorumlarına sebep oldu.

Ömer dizisinde sürpriz transfer! Ömer dizisinde sürpriz transfer!

Yakında Exxen'de yada Tv8'de güzellik yarışması, modellik yarışması görebiliriz. Bir bakarsınız Miss Turkey artık Acun imzalı..